Nevezés a Bocuse d’Or hazai válogató versenyére
Még 2 hét áll rendelkezésre a fiatal magyar szakácsoknak, hogy pályázzanak a magyar Bocuse d’Or döntőn való részvételre!
Nyilvánossá vált: a Magyar Bocuse d’Or Akadémia pályázatát elbíráló szakemberek névsora. Bíró Lajos, Csapody Balázs, Hamvas Zoltán, Sárközi Ákos, Segal Viktor, Vomberg Frigyes valamint Wolf András döntenek arról, hogy a receptpályázat alapján kik azok a szakácsok, akik részt vesznek majd a versenyen.
Hamvas Zoltán a Magyar Bocuse d’Or Akadémia elnöke elmondta, hogy számít a szakma előtt ismert, akár már más versenyeken bizonyított szakácsok jelentkezésére, de titkon reménykedik új, ismeretlen tehetségek felbukkanásában is. “Ez egy csodálatos, izgalmas, világ, aki egyszer megtapasztalta a Bocuse d’Or versenyek hangulatát, nehezen tud tőle szabadulni. De ami még fontosabb; óriási szakmai lökést ad. Valamennyi döntőbe jutott szakácsnak kiemelkedő színvonalú tréninget biztosítunk, aki pedig megnyeri jövő februárban a magyar döntőt, az hamarosan Európa legjobbjaival főz együtt, rendkívül komoly felkészítést kap, a zsűriben a világ legkiválóbb séfei kóstolják, és értékelik a munkáját. Aki elég ambíciózus, és képes keményen dolgozni, annak itt a lehetőség a kitörésre!”
A megmérettetésre vágyó szakácsok pályázatát 2015. augusztus 15-ig várja a Magyar Bocuse d’Or Akadémia. A pályázathoz egy receptleírást kell küldeni “Mangalica a piac kínálatával” – témában. A receptpályázat formáját, hosszát és tartalmát meghatározó mintarecept, valamint minden további információ elérhető az Akadémia weboldalán (www.bocusedorhungary.hu).
Kapcsolódó cikkeink
Ismét Kelemen Roland nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A KÖZSZÖV első 25 éve
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szép Bocuse d’Or-szereplés
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szallas.hu: az év utolsó heteiben a vendégek mintegy fele wellness-szálláson pihen
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A szállásadók több, mint fele tervezi bevezetni az AI-t a következő egy évben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Elindult a 10. Olasz Gasztronómiai Világhét – az olasz ízek, kultúra és innováció ünnepe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >

