Nestlé: 70 százalékos csokoládé egyenesen a kakaógyümölcsből
Egyedi csokoládét alkotott a Nestlé. Az édességnek két összetevője van: a kakaóbab és a kakaógyümölcs rostjai.
Az új csokoládé idén ősszel debütál Japánban és egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A Nestlé rendkívül sokat vár az „áttöréstől”, s szeretné minél jobban kiaknázni a kakaógyümölcs nyújtotta lehetőségeket.
Kapcsolódó cikkeink
Közel áll a 100%-os újrahasznosított csomagolás eléréséhez a Nestlé
A Nestlé bejelentette, hogy Olaszországban termékcsomagolásai 97%-a már újrahasznosított anyagból…
Tovább olvasom >Magazin: Különdíjas Future Store a Sirha kiállításon
Az eladáshelyi innovációk tárházával várta a Jövő Áruháza a Sirha…
Tovább olvasom >Hiányszakmákban indított duális képzést Bükön a Nestlé Hungária
Sikerrel zárult a Nestlé Hungária duális szakképzési programjának első féléve…
Tovább olvasom >További cikkeink
Részvételi csúccsal ért véget az agrárkamarai választás
Részvételi csúccsal ért véget az agrárkamarai választás, a nem hivatalos…
Tovább olvasom >Ismét megrendezik a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-t Mezőfalván
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók…
Tovább olvasom >Magyar borok mutatkoztak be nemzetközi borrendezvényeken
Magyar borok mutatkoztak be Németországban és Csehországban az Agrármarketing Centrum…
Tovább olvasom >