Trade magazin > Hírek és cikkek > Események > Nestlé: 70 százalékos csokoládé egyenesen a kakaógyümölcsből
Nestlé: 70 százalékos csokoládé egyenesen a kakaógyümölcsből
Egyedi csokoládét alkotott a Nestlé. Az édességnek két összetevője van: a kakaóbab és a kakaógyümölcs rostjai.
Az új csokoládé idén ősszel debütál Japánban és egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A Nestlé rendkívül sokat vár az „áttöréstől”, s szeretné minél jobban kiaknázni a kakaógyümölcs nyújtotta lehetőségeket.
Kapcsolódó cikkeink
Önálló vállalkozásba szervezi víz- és prémiumital-üzletágát a Nestlé
A jövő év elejétől globálisan önálló vállalkozásba szervezi víz- és…
Tovább olvasom >150 millió dollárból bővíti a Nestlé USA dél-karolinai üzemét
A projekt keretében a vállalat egy újabb gyártósort telepít az…
Tovább olvasom >Új világkonyhamárkákat vezetett be a Nestlé
Új, nemzetközi gasztronómiai márkákat vezetett be a Nestlé az USA-ban…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Huszadik alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat
Idén 20. alkalommal adták át a Hégető Honorka Díjakat, rekordszámú,…
Tovább olvasom >Ma kezdődik a World Science Forum Budapesten
Ma kezdődik Budapesten a World Science Forum (WSF – Tudomány…
Tovább olvasom >