Nestlé: 70 százalékos csokoládé egyenesen a kakaógyümölcsből
Egyedi csokoládét alkotott a Nestlé. Az édességnek két összetevője van: a kakaóbab és a kakaógyümölcs rostjai.
Az új csokoládé idén ősszel debütál Japánban és egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A Nestlé rendkívül sokat vár az „áttöréstől”, s szeretné minél jobban kiaknázni a kakaógyümölcs nyújtotta lehetőségeket.
Kapcsolódó cikkeink
Kihívások és lehetőségek között egyensúlyoz a magyar édesipar
A 2024-es év nyertesei az eladott mennyiség alapján sorrendben a…
Tovább olvasom >Megnyitotta első üzletét a Nestlé Portugáliában
A Nestlé Portugal megnyitotta első kiskereskedelmi üzletét az országban, a…
Tovább olvasom >Mélytechnológiai központot nyit a Nestlé az innováció felgyorsítására
Új mélytechnológiai központ létrehozását tervezi a Nestlé Svájcban, hogy megerősítse…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csökken a kereskedelem jövedelmezősége – érdemi forrásokat nyit meg a kormány
Május 28-án tartották a Laurel Számítástechnikai Kft. sorrendben 12. Retail…
Tovább olvasom >5500 szépségrajongóval telt meg az MVM Dome
Minden korábbinál nagyobb érdeklődés mellett zajlott le május 23–24. között…
Tovább olvasom >Sikerrel zárult a III. REL Szervezők Napja
Magyarország élen jár a rövid ellátási láncok támogatásában – hangzott…
Tovább olvasom >