Trade magazin > Hírek és cikkek > Események > Nestlé: 70 százalékos csokoládé egyenesen a kakaógyümölcsből
Nestlé: 70 százalékos csokoládé egyenesen a kakaógyümölcsből
Egyedi csokoládét alkotott a Nestlé. Az édességnek két összetevője van: a kakaóbab és a kakaógyümölcs rostjai.
Az új csokoládé idén ősszel debütál Japánban és egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott cukrot. A Nestlé rendkívül sokat vár az „áttöréstől”, s szeretné minél jobban kiaknázni a kakaógyümölcs nyújtotta lehetőségeket.
Kapcsolódó cikkeink
400 millió euróból épít csokigyárat a Fazer Finnországban
A finn Fazer csoport bejelentette, hogy mégis megvalósítja új csokoládégyárának…
Tovább olvasom >Drágul a csokoládé, mégis veszik: fényes árbevétel, olvadó profit a Lindtnél
A Lindt & Sprüngli svájci csokoládégyártó idén ismét bebizonyította, hogy…
Tovább olvasom >A kereskedelem tartotta magát a munkáltatói vonzerő terén – A bizonytalan gazdasági helyzet ártott az FMCG megítélésének
A kihívásokkal teli időszakból a Coca-Cola és a MediaMarkt jött…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Online is elérhetők a Beauty Expo előadásai
A május 23–24-én megrendezett 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expo…
Tovább olvasom >Könnyek a vízben segélykoncert szeptemberben, a jótékonysági akció folytatódik
A nagy hőségre való tekintettel az ősz elejére halasztották a…
Tovább olvasom >Közelebb kell hozni egymáshoz a termelőket és a fogyasztókat
A rövid ellátási lánc megerősítésével közelebb kell hozni egymáshoz a…
Tovább olvasom >