Nemzetközi elismerés a Rondo két termékének

Szerző: Tisza Andrea Dátum: 2019. 03. 10. 14:07

A Rondo Hullámkartongyártó Kft. két termékét is elismerték a World Packaging Association nemzetközi versenyén, a 2019-es WorldStar Packaging Awardson. A díjakat az elegáns, divatmagazint és virágcsokrot rejtő „Holland virágküldő doboz” és az egyedi kialakítású, a LIDL számára készített Mikado fűszertasak-tároló twin-box hozta el a csomagolóipar egyik legrangosabb megmérettetésén.

 

– Nagy örömömre szolgál, hogy két csomagolásunk is sikeresen szerepelt egy ilyen nívós, nemzetközi versenyen. Mindkét termék egyedi megrendelésre készült, és gondos tervező munkát, kivitelezést igényelt, így különösen büszkék vagyunk arra, hogy a legjobbnak bizonyultak a kategóriájukban. Bízunk benne, hogy a jövőben még több fejlesztésünk arat ehhez hasonló sikereket – mondta Miklós Zsolt, a Rondo Hullámkartongyártó Kft. ügyvezető igazgatója.

A WorldStar Packaging Awards versenyt 1970 óta rendezik meg, a bizottságban a WPO tagjain kívül még 20 nemzetközi csomagolóipari szervezet képviselői foglalnak helyet. Az idei megmérettetés zsűrizése még 2018 októberében zajlott Kínában, ahol 35 ország 319 pályaművéből kerültek ki a díjazottak, köztük a Rondo Hullámkartongyártó Kft. Az ünnepélyes díjátadót május 15-én, Prágában rendezik meg. //

Kapcsolódó cikkeink