Nem akarja a húst utánozni a Beyond Meat legújabb terméke
A Beyond Meat növényi alapú húsfogyasztás erőteljes visszaesése közepette forgalomba kerülő legújabb terméke nem hivatott utánozni sem a marha-, sem a sertés- vagy csirkehúst.
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A Beyond Meat bemutatta legújabb, Sun Sausage nevű termékét, amely nem kívánja a marha-, sertés- vagy baromfihúst utánozni. A vállalat a terméket úgy fejlesztette, hogy az nagyszerű kiegészítője lehet bármely más fogásnak is.
A Sun Sausage teljes értékű, tiszta összetevőket, így spenótot, paprikát, barna rizst és vörös lencsét tartalmaz. Az Egyesült Államokban kizárólag a Sprouts Farmers Markets üzleteiben kapható termék három ízesítésben érhető el: Pineapple Jalapeno, Pesto és Cajun.
Az innováció debütálása idején a Beyond Meat még mindig pénzügyi nehézségekkel küszködik. Miután májusban a vállalat a nyolcadik egymást követő negyedévben jelentett csökkenő bevételt, Ethan Brown vezérigazgató azt mondta, hogy optimista a 2024-es évet tekintve, és szerinte az új szívbarát termékek segíthetnek a küszködő vállalatnak a kilábalásban. //
Kapcsolódó cikkeink
Enyhült a prés a sajton
Nyögi még a közelmúlt horrorárait a sajtpiac: hiába normalizálódott az…
Tovább olvasom >Az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok és a fenntarthatóság
Az élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő anyagok és a fenntarthatóság kifejezések kapcsán…
Tovább olvasom >Édes jövő kakaóval – vagy anélkül
A Magyar Édességgyártók Szövetsége július 4-én szakmai sajtóbeszélgetést rendezett a…
Tovább olvasom >További cikkeink
A FAO élelmiszerár indexe enyhén csökkent augusztusban
Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) pénteki jelentése szerint az élelmiszer-alapanyagok…
Tovább olvasom >Varga Mihály: a magyar gazdaság kilátásai jók
A magyar gazdaság kilátásai jók, a jelenlegi moderált gazdasági növekedés…
Tovább olvasom >KSH: júliusban 1,3 százalékkal csökkent az ipari termelés
2024 júliusában az ipari termelés volumene 1,3, munkanaphatástól megtisztítva 6,4…
Tovább olvasom >