Nem akarja a húst utánozni a Beyond Meat legújabb terméke
A Beyond Meat növényi alapú húsfogyasztás erőteljes visszaesése közepette forgalomba kerülő legújabb terméke nem hivatott utánozni sem a marha-, sem a sertés- vagy csirkehúst.
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A Beyond Meat bemutatta legújabb, Sun Sausage nevű termékét, amely nem kívánja a marha-, sertés- vagy baromfihúst utánozni. A vállalat a terméket úgy fejlesztette, hogy az nagyszerű kiegészítője lehet bármely más fogásnak is.
A Sun Sausage teljes értékű, tiszta összetevőket, így spenótot, paprikát, barna rizst és vörös lencsét tartalmaz. Az Egyesült Államokban kizárólag a Sprouts Farmers Markets üzleteiben kapható termék három ízesítésben érhető el: Pineapple Jalapeno, Pesto és Cajun.
Az innováció debütálása idején a Beyond Meat még mindig pénzügyi nehézségekkel küszködik. Miután májusban a vállalat a nyolcadik egymást követő negyedévben jelentett csökkenő bevételt, Ethan Brown vezérigazgató azt mondta, hogy optimista a 2024-es évet tekintve, és szerinte az új szívbarát termékek segíthetnek a küszködő vállalatnak a kilábalásban. //
Kapcsolódó cikkeink
A MAVEG meghívására újra hazánkba jön Melanie Joy
Újfent Magyarországra látogat az egyik legismertebb vegán aktivista, a Harvard…
Tovább olvasom >Újévi fogadalmak: két hónapnyi lendület
A foodora tapasztalatai azt mutatják, hogy az év eleji ételrendelésekre…
Tovább olvasom >Megduplázódhat a vegán állateledelek globális piaca 2034-re
Egyre több gazdi ismeri fel a növényi alapú étrend előnyeit…
Tovább olvasom >További cikkeink
Húsvéti hosszú hétvége: így alakul az üzletek nyitvatartása 2025-ben
A húsvéti ünnepek idején alaposan átalakul a hazai üzletláncok nyitvatartása:…
Tovább olvasom >A várakozásokon felül alakult az euróövezet ipari termelése februárban
Februárban a várakozásokon felüli mértékben növekedett az euróövezet ipari termelése…
Tovább olvasom >Zsigó Róbert: átlagosan majdnem húsz százalékos az árrésstop hatása
Az árrésstop bevezetésének hatására négy hét alatt átlagosan 18,6 százalékkal…
Tovább olvasom >