Négy lengyel foodtech startupba invesztál a Carrefour Foundation
A Carrefour Foundation négy lengyel, a táplálkozás környezetre gyakorolt hatását csökkenteni kívánó élelmiszer-technológiai startupot (Food Jack, KuMin.Sys, Nielone, és Yoush) választott ki, amelyek összesen 100 000 eurót kapnak termékfejlesztésre, marketingre és értékesítésre, valamint befektetőszerzésre.
A Carrefour Foundation olyan szervezeteket támogat minden évben, melyek a táplálkozás átalakításán fáradoznak. A kiválasztás során külön szempontként érvényesül a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem, a mezőgazdasági fejlesztés és a gasztronómiához kapcsolódó szakmák támogatása.
A támogatási összeget a Youth Business Poland programot és a foodtech.ac startupok akcelerációs programjait is működtető Technological Incubator Foundation kezeli.
Kapcsolódó cikkeink
Franchise-hálózatának bővítésére és az olasz biotermékekre fókuszál a Carrefour Italia
A franchise-hálózat bővítésével és az Act for Food program erősítésével…
Tovább olvasom >Kötelezi beszállítóit Carrefour a Nutri-Score értékek közzétételére
Franciaországban előírta a Carrefour, hogy minden márkás termék beszállítója köteles…
Tovább olvasom >A francia élelmiszerbankokat támogatja a Carrefour
A Carrefour 1,5 millió euróval támogatja a Francia Élelmiszerbankok Szövetségét…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Baltikumban terjeszkedik az Anora Group
A prémium borokat és szeszes italokat gyártó Anora Group baltikumi…
Tovább olvasom >3,7%-kal emelkedtek az árak novemberben
Az októberi 3,2%-os év/év alapú áremelkedést követően novemberben 3,7%-kal nőttek átlagosan…
Tovább olvasom >KSH: novemberben a fogyasztói árak 3,7 százalékkal haladták meg az előző év azonos havi értékeket
Novemberben a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az…
Tovább olvasom >