Négy lengyel foodtech startupba invesztál a Carrefour Foundation
A Carrefour Foundation négy lengyel, a táplálkozás környezetre gyakorolt hatását csökkenteni kívánó élelmiszer-technológiai startupot (Food Jack, KuMin.Sys, Nielone, és Yoush) választott ki, amelyek összesen 100 000 eurót kapnak termékfejlesztésre, marketingre és értékesítésre, valamint befektetőszerzésre.
A Carrefour Foundation olyan szervezeteket támogat minden évben, melyek a táplálkozás átalakításán fáradoznak. A kiválasztás során külön szempontként érvényesül a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem, a mezőgazdasági fejlesztés és a gasztronómiához kapcsolódó szakmák támogatása.
A támogatási összeget a Youth Business Poland programot és a foodtech.ac startupok akcelerációs programjait is működtető Technological Incubator Foundation kezeli.
Kapcsolódó cikkeink
Elérte 2025-ös célját a Carrefour Spanyolország: megnyílt a 100. új üzlete
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Új korszak a Carrefournál: a Saadé család lett a második legnagyobb részvényes
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Nyomon követhető és fenntartható marhahúst vezet be kínálatába a Carrefour Brazíliában
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Karácsonyi sokk a kereskedelemben: most először fizethetünk kevesebb helyen bankkártyával
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyar Édességgyártók Szövetsége: trendek 2025-ben és kilátások 2026-ra
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Az élelmiszerláncok többsége nyitva tart december 24-én délig
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
