Négy lengyel foodtech startupba invesztál a Carrefour Foundation
A Carrefour Foundation négy lengyel, a táplálkozás környezetre gyakorolt hatását csökkenteni kívánó élelmiszer-technológiai startupot (Food Jack, KuMin.Sys, Nielone, és Yoush) választott ki, amelyek összesen 100 000 eurót kapnak termékfejlesztésre, marketingre és értékesítésre, valamint befektetőszerzésre.
A Carrefour Foundation olyan szervezeteket támogat minden évben, melyek a táplálkozás átalakításán fáradoznak. A kiválasztás során külön szempontként érvényesül a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem, a mezőgazdasági fejlesztés és a gasztronómiához kapcsolódó szakmák támogatása.
A támogatási összeget a Youth Business Poland programot és a foodtech.ac startupok akcelerációs programjait is működtető Technological Incubator Foundation kezeli.
Kapcsolódó cikkeink
Kötelezi beszállítóit Carrefour a Nutri-Score értékek közzétételére
Franciaországban előírta a Carrefour, hogy minden márkás termék beszállítója köteles…
Tovább olvasom >A francia élelmiszerbankokat támogatja a Carrefour
A Carrefour 1,5 millió euróval támogatja a Francia Élelmiszerbankok Szövetségét…
Tovább olvasom >A Bringóval társulva gyűjti vissza a Carrefour a csomagolási hulladékot Romániában
A Carrefour a Bringo élelmiszer-házhozszállító szolgáltatással együttműködésben visszagyűjti a feleslegessé…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >