Natur’A kenyércsalád
A Lantmännen Unibake legújabb márkája, a Natur’A kenyércsalád innovatív termékekkel járul hozzá fogyasztói egészségéhez, miközben az ízélményt is megőrzi. Elősütött, fagyasztott kenyereink magas rosttartalmúak, hiszen a gabonafélék minden jótékony részét felhasználjuk, ezzel támogatva az egészséges táplálkozást. Kizárólag természetes összetevőkből, adalékanyagok és E-számok nélkül készülnek, hozzáadott cukrot sem tartalmaznak. Különlegességüket tovább növeli a hagyományos kovásszal való készítés és a kőlapon sütés. Péküzemünk a legszigorúbb élelmiszer-biztonsági előírásoknak is megfelel, emellett 100%-ban zöld energiával működik. Új kenyereink így fenntartható és felelős választást jelentenek vásárlóink számára.
Bevezetés hónapja: 2025 első negyedéve
Bevezetési kedvezmények és támogatások: kóstoltatás, POS-támogatás
Kapcsolatfelvétel: Lantmännen Unibake Magyarország Zrt.
Kapcsolattartó: Kóródi András key account manager;
T.: 06-30-363-4993;
e-mail: andras.korodi@lantmannen.com;
web: www.lantmannenunibake.hu
Kapcsolódó cikkeink
Alumínium csillogás a márkaépítésben
Fenntarthatósággal kapcsolatos aktuális kérdéseket járták körbe a Magyar Marketing Szövetség…
Tovább olvasom >Már javában tart a dinnyeszezon a Tescónál
A Tesco évről évre jelentős mennyiségű magyar görögdinnyével látja el…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Ca di Rajo – Menolia Prosecco Extra Brut/Brut/Extra Dry
A Menolia egy Prosecco DOC Treviso, amely a klasszikus Prosecco…
Tovább olvasom >Mizo PROTE!N1 – Minden pillanatban benne vagyunk!
Hiszünk abban, hogy egészségesen élni nem lehetetlen, és nem is…
Tovább olvasom >