NAK: tanuljunk együtt a likőrkészítésről
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” ingyenes szakmai programsorozata tovább folytatódik: júniusban a likőrkészítés témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok.
Az élelmiszeripari vállalkozások és a kistermelők körében egyaránt kiemelt igény mutatkozik olyan gyakorlati, piacképes tudás megszerzésére, amelyek azonnal átültethetők a mindennapi tevékenységükbe. Az interaktív tudásátadás során lehetőség adódik a szakemberekkel történő közvetlen beszélgetésre, konzultációra is. Az elsajátított ismeretek érdemben hozzájárulnak termékfejlesztésükhöz, valamint erőforrás-hatékonyságuk növeléséhez.
A beérkezett tagi visszajelzéseket és az előző évi tapasztalatokat figyelembe véve 2019-ben az Élelmiszeripari Igazgatóság bővítette a „Tanuljunk együtt!” programok által elérhető témaköröket. Ennek eredményeként az év első felében a NAK likőrkészítés témában indít el gyakorlatorientált szakmai programot. Az esemény célja, hogy a résztvevők rendelkezzenek azokkal az ismeretekkel és praktikákkal, amelyek által jó ízű és jó minőségű italt állíthatnak elő. Az elméleti ismeretek mellett a gyakorlatban is betekintést nyerhetnek a résztvevők mind a növényi, mind az emulziós likőrök készítésébe. A gyártás rejtelmeit bemutató egynapos rendezvény 2019. június 14-én lesz Budapesten, a Szent István Egyetem Sör és Szeszipari Tanszékén.
A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el.
A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A programokon maximum 15 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.
Kapcsolódó cikkeink
Magyar sertéshúsból készült ételek kerüljenek az ünnepi asztalra!
Nem csak a halas ételek kerülnek középpontba az ünnepi időszakban,…
Tovább olvasom >Ízletes desszertek mellett számos gyógyszerünk alapanyaga a mák
Nem csak desszertjeink hagyományos alapanyagaként kiváló a mák. A gazdag…
Tovább olvasom >Az AKI részt vesz az Európai Bizottság által támogatott carbon farming projektben
Az Európai Bizottság Éghajlatpolitikai Igazgatósága (DG CLIMA) megbízásából egy nemzetközi…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fogyasztóvédelmi kiválóságok díjazása: elismerték a 2024. év legjobbjait
Az idei év kiemelkedő fogyasztóvédelmi referensei és különdíjazottjai vehették át…
Tovább olvasom >KSH: az ipari termelés 0,2 százalékkal mérséklődött októberben
Októberben az ipari termelés volumene 0,2, munkanaphatástól megtisztítva 3,1 százalékkal…
Tovább olvasom >A technológiai fejlődés és az üzleti utazások
Az International Workplace Group (IWG) – a hibrid munkamegoldások piacának…
Tovább olvasom >