NAK: tanuljunk együtt a likőrkészítésről
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatóságának „Tanuljunk együtt!” ingyenes szakmai programsorozata tovább folytatódik: júniusban a likőrkészítés témakörében mélyedhetnek el a kamarai tagok.
Az élelmiszeripari vállalkozások és a kistermelők körében egyaránt kiemelt igény mutatkozik olyan gyakorlati, piacképes tudás megszerzésére, amelyek azonnal átültethetők a mindennapi tevékenységükbe. Az interaktív tudásátadás során lehetőség adódik a szakemberekkel történő közvetlen beszélgetésre, konzultációra is. Az elsajátított ismeretek érdemben hozzájárulnak termékfejlesztésükhöz, valamint erőforrás-hatékonyságuk növeléséhez.
A beérkezett tagi visszajelzéseket és az előző évi tapasztalatokat figyelembe véve 2019-ben az Élelmiszeripari Igazgatóság bővítette a „Tanuljunk együtt!” programok által elérhető témaköröket. Ennek eredményeként az év első felében a NAK likőrkészítés témában indít el gyakorlatorientált szakmai programot. Az esemény célja, hogy a résztvevők rendelkezzenek azokkal az ismeretekkel és praktikákkal, amelyek által jó ízű és jó minőségű italt állíthatnak elő. Az elméleti ismeretek mellett a gyakorlatban is betekintést nyerhetnek a résztvevők mind a növényi, mind az emulziós likőrök készítésébe. A gyártás rejtelmeit bemutató egynapos rendezvény 2019. június 14-én lesz Budapesten, a Szent István Egyetem Sör és Szeszipari Tanszékén.
A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link itt érhető el.
A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A programokon maximum 15 fő részvételét tudjuk biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.
Kapcsolódó cikkeink
Már érik a magyar szamóca, jó termés várható az idén
A fűtött és fűtetlen fóliasátrakban már érik a magyar szamóca,…
Tovább olvasom >Egyszerre jelent kihívást a pocok és az invazív növény kiszorítása
Az utóbbi száz évben háromszor volt ilyen február, március, ami…
Tovább olvasom >Fókuszban a termelői piacok szakmai napot és piacbemutatót szervez a NAK
Termelői piac a XXI. században címmel szakmai rendezvényt és piacbemutatót…
Tovább olvasom >További cikkeink
Mit mondanak a vásárlók az új kereskedelmi eszközökről?
A Consumer Panel Hungary GfK–YouGov év elején megkérdezte paneltagjait online vásárlási szokásaikról,…
Tovább olvasom >Speciális élelmiszerek toplistája: 1. Diabetikus, 2. Szénhidrátcsökkentett, 3. Laktózmentes
Együnk-e tojást, vagy nem ajánlott? Igyunk-e állati eredetű tejet, vagy…
Tovább olvasom >Közösség a közösségben
A Magyar Termék Nonprofit Kft. legutóbbi, MesterMűvek üzleti workshopja igazi mérföldkőnek bizonyult, miután…
Tovább olvasom >