Munkában az ÖRT új főtitkára

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 06. 19. 11:22

Bővült az ÖRT csapata, új főtitkár erősíti az ÖRT csapatát Gerendi Zsolt személyében. Több, mint 20 ügynökségi területen eltöltött év után döntött a váltásról és csatlakozott az ÖRT csapatához. Fazekas Ildikó pedig az igazgatói feladatokat látja el.

Az önszabályozás teljes rendszerének működtetése – az előzetes véleményezéstől a reklámok utólagos átfogó vizsgálatáig (monitoring) – mellett társadalmi érzékenység változásának nyomon követése, szükség esetén a munkába és a reklámok értékelési szempontrendszerébe való beépítése komoly kihívás és nagy felelőssége az ÖRT-nek. A digitális világ új kihívásai, a gyermekeknek szóló reklámozás, a környezetvédelem és az emberi méltóság csak néhány azok közül a kérdések közül, amelyekkel kapcsolatos nemzetközi trendeket, a szabályozási környezet változását és a fogyasztói kutatási eredményeket folyamatosan nyomon kell követni. A bővülő, erősödő csapatra tehát egyre több feladat vár.

Zsolt elsődleges feladata az ÖRT operatív teendőinek szervezése, a tagokkal és a társszervezetekkel való kapcsolattartás, valamint az új tagok toborzása lesz.

Nagy várakozás van bennem, hiszen a szakma egy új területével ismerkedhetem meg. Sokat fogok tanulni, és sok új szakembert ismerhetek majd meg, ez erős motivációt ad a számomra. Biztos vagyok benne, hogy az ügynökségi életemből hozott gyakorlati tapasztalatok hozzáadnak új elemeket az eddig is jól, nagyszerű kollégákkal működő csapatunk napi munkájához – fogalmazott Gerendi Zsolt az új főtitkár.

Nagyon örülök Zsolt érkezésének, hiszen az ő sokéves, multinacionális környezetben, operatív területen szerzett tapasztalata új lendületet hoz majd a mindennapi életünkbe – tette hozzá Fazekas Ildikó, aki az ÖRT igazgatói pozíciójában a stratégiai feladatokra koncentrál a jövőben.

Kapcsolódó cikkeink