Munkaadóként is vonzóbb lett a Wiesbauer-Dunahús

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2019. 04. 29. 11:09

A gönyűi Wiesbauer-Dunahúsnál a termelést érintő nagy beruházás után, 2019 tavaszán befejeződött az utolsó hónapokban véghezvitt bővítés és modernizálás a szociális- és irodarészeken. Erre többek között azért is szükség volt, mert a megnövekedett raktár és csomagoló területeken több embert kell alkalmazni, valamint a kapacitásnövekedés következtében az utolsó évben új munkahelyeket teremtett a Wiesbauer-Dunahús.

A Wiesbauer-Dunahús, mint munkaadó különös figyelmet fordított a bővítés során egy új , tágas szociális részleg kiépítésére. A csaknem kétszer akkora étkező kialakítása során a tervezők nem csak a funkcionalitásra összepontosítottak, hanem a dolgozók szüneteiket is figyelembe véve törekedtek nyugodt körülményeket kialakítani, hogy a munkatársak újult erővel tudjanak a munkájukhoz visszatérni.


A Wiesbauer-Dunahús új szociális részlegének építésénél nagy szerepet játszottak a környezetvédelmi szempontok, ahogy már az üzemátépítésnél is. Az irodahelyiségeket, valamint a szociális részeket kizárólag hulladékhővel fűtik, ami ökológiai szempontból előnyös.

A Wiesbauer-Dunahús a termelési-, valamint a szociális tereit úgy alakította ki, hogy azok magas szintű elvárásoknak tegyenek eleget. Ezek az elvek a Wiesbauer filozófiának megfelelnek: a munkatársak, akik jól érzik magukat és optimális munkakörülmények között dolgoznak fontos tényezői annak, hogy cégünk folyamatosan és magas minőségben a legfinomabb termékspecialitásokat szállíthassa a vevői számára.

Kapcsolódó cikkeink