Munkaadóként is vonzóbb lett a Wiesbauer-Dunahús
A gönyűi Wiesbauer-Dunahúsnál a termelést érintő nagy beruházás után, 2019 tavaszán befejeződött az utolsó hónapokban véghezvitt bővítés és modernizálás a szociális- és irodarészeken. Erre többek között azért is szükség volt, mert a megnövekedett raktár és csomagoló területeken több embert kell alkalmazni, valamint a kapacitásnövekedés következtében az utolsó évben új munkahelyeket teremtett a Wiesbauer-Dunahús.
A Wiesbauer-Dunahús, mint munkaadó különös figyelmet fordított a bővítés során egy új , tágas szociális részleg kiépítésére. A csaknem kétszer akkora étkező kialakítása során a tervezők nem csak a funkcionalitásra összepontosítottak, hanem a dolgozók szüneteiket is figyelembe véve törekedtek nyugodt körülményeket kialakítani, hogy a munkatársak újult erővel tudjanak a munkájukhoz visszatérni.
A Wiesbauer-Dunahús új szociális részlegének építésénél nagy szerepet játszottak a környezetvédelmi szempontok, ahogy már az üzemátépítésnél is. Az irodahelyiségeket, valamint a szociális részeket kizárólag hulladékhővel fűtik, ami ökológiai szempontból előnyös.
A Wiesbauer-Dunahús a termelési-, valamint a szociális tereit úgy alakította ki, hogy azok magas szintű elvárásoknak tegyenek eleget. Ezek az elvek a Wiesbauer filozófiának megfelelnek: a munkatársak, akik jól érzik magukat és optimális munkakörülmények között dolgoznak fontos tényezői annak, hogy cégünk folyamatosan és magas minőségben a legfinomabb termékspecialitásokat szállíthassa a vevői számára.
Kapcsolódó cikkeink
Újra felizzana a grillpiac
A tavalyi visszaesés után óvatos optimizmussal tekintenek az idei grillszezon…
Tovább olvasom >Pesszimistább a GKI a kormánynál növekedés, infláció és államháztartási hiány tekintetében
A GKI nem változtatott a 2024-re 2-2,5%-os növekedést váró prognózisán. Inflációs…
Tovább olvasom >A haltermelésben is szükség lehet vendégmunkásokra a hazai munkaerő hiánya miatt
A halászati ágazatban évek óta megfigyelhető kihívások ellenére 2024 ígéretes…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >