MTÜ: hatezer kilónyi hal fogyott egy nap alatt a Csárdafesztiválon
Hatezer kilogramm hal és félpercenként egy kürtőskalács fogyott a Csárdafesztivál első napján, az adatokról a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szombaton tájékoztatta az MTI-t.
Mint írják, a Szent István-napok egyik legínycsiklandozóbb programja a Csárdafesztivál – A magyar virtus íze és ritmusa a belvárosban, amelynek első napján több mint 45 ezren kóstoltak bele a hazai konyha páratlan ízeibe.
Volt olyan csárda, ahol több mint 6000 kilogramm halból készítettek ételt és az elfogyasztott kürtőskalácsból is bábeli magasságú tornyot lehetett volna építeni – tartalmazza a közlemény.
A Vörösmarty téri rendezvény augusztus 22-ig várja a finomságokra és a magyar muzsikára éhes látogatókat. A rendezvényről további információ a szentistvannap2021.hu oldalon olvasható. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Haltermelés Magyarországon: a szakma növekvő munkaerőhiánnyal küzd
Az alacsony takarmányárak és a jó vízszintek ellenére a magyar…
Tovább olvasom >Turisztikai versenyképességet erősítő támogatási program indul 15 milliárdos keretösszeggel
A turisztikai ágazati szereplők versenyképességét erősítő támogatási program indul: a…
Tovább olvasom >MTÜ: hatvanmillió forintos segítség a Hotel Silvanus helyreállításához
Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megnyílt az FHA Szingapúr, hat kiállító az Agrármarketing Centrum standján
Több mint ötvenkét országból, mintegy ezerötszáz kiállító részvételével nyílt meg…
Tovább olvasom >„Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat: Infláción innen és túl
A „Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat alcíme idén „Infláción innen…
Tovább olvasom >A világ minden tájáról vonzza az iparági vezetőket a Fruit Logistica
A Fruit Logistica, a világ vezető gyümölcs- és zöldségipari szakkiállítása,…
Tovább olvasom >