Most

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 22. 08:00

Aki ma sikerrel kecsegtető vendéglátóhelyet akar nyitni Budapesten, jó eséllyel próbálkozhat az értelmiségi kocsmával, már ha sajátjának érzi ezt a stílust és létformát. Mondhatjuk azt is: egyre divatosabbá válik ez az üzlettípus. Elérhető árak, laza, barátságos hangulat, mindenfajta mesterkéltségtől mentes környezet.

Most söröző

Most söröző

A kategóriától kapható átlagélménynél is többet kíván nyújtani a hírhedt Articsóka étterem helyén megnyílt Most söröző – főként étel- és italválasztékával. A nemzetközi étlapot meghatározza a New Yorkból tapasztalatait hazahozó üzletvezető (sztenderd amerikai fogások) és a Nepálból érkezett egyik szakács (autentikus ázsiai ételek), no meg a mostanában máshol még elemeiben is alig fellelhető, úgynevezett bármenü (sörkorcsolyák, sznekkek). Négyféle sör mellett a bor- és az égetettszesz-kínálat a hasonló helyeken megszokottnál szélesebb: tematikusan összeállított választékból minőségi borokat és whiskyket is kérhet a vastagabb pénztárcájú vendég.

A 150 férőhelyes üzletben a háromfogásos déli menü 1250 Ft, az a’ la carte (fő)ételek ára 1100–2450 Ft között mozog. Hetente kétszer élőzene szórakoztatja a nagyérdeműt: „megfizethető” együttesek lépnek fel – csütörtökönként világzenével – a stílusában visszafogottnak nevezhető Mostban.

Budapest, VI., Zichy Jenő u. 17.
Tervező: Szűcs Attila

Kapcsolódó cikkeink