Mirbest Gasztro Expo 2019
Különleges gasztronómiai kiállítás zajlott május 13–14-én a budapesti BOK Csarnokban. Az immár tizenegy tagvállalatot felölelő Mirbest vállalatcsoport hívta életre a Mirbest Gasztro Expo nevű rendezvényt. A közös kezdeményezés célja egy új típusú szakmai találkozási lehetőség megteremtése volt a HoReCa-szegmensben tevékenykedő hazai vállalkozások képviselői és döntéshozói, séfek, szakácsok, a hazai gasztronómiai élet meghatározó szereplői számára – ahogy a szervezők fogalmaztak: mindenkinek, akinek hozzánk hasonlóan szenvedélye a gasztronómia és ennek megfelelő szenvedéllyel dolgozik a vendégeiért!
Az első ízben megrendezett szakmai seregszemlén a két nap alatt a Mirbest közel 3500 kilátogató partnere 110 különböző kiállítói standon gyűjthetett inspirációkat csaknem 1500 kiállított termékből, és megismerkedhetett a minden cikkcsoportban megtalálható újdonságokkal. A színpadon és két látványkonyhán folyamatosan zajló programok rendkívül színessé, mozgalmassá tették a rendezvényt. A cégcsoport séfjei a látványkonyhákon olyan alapanyagokat mutattak be, amelyek segítségével egyszerűen és gyorsan készíthetőek el a legfinomabb ételek, akár nagy mennyiségben is.
Kapcsolódó cikkeink
Hideg konyha
A funkcionalitás igénye, a digitalizáció folyamatának felgyorsulása, a fogyasztói trendek…
Tovább olvasom >A HoReCa-piac kihívásai nem múlnak, csak változnak – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Közel 1100 „diák” iratkozott be az FMCG Szabadegyetemre, hogy szeptember…
Tovább olvasom >Mérsékelt optimizmussal
Az ágazat legnagyobb értékesítési csapatát foglalkoztató METRO-áruházlánc munkatársai évi 180…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >