Michelin csillagok fénye a magyar fejlesztésű egészséges terméken
Az activé FiberShake rostitalának gasztronómiai sikerei jelzik, hogy nem kell a kulináris élményekről lemondania az egészséges táplálkozásra törekvőknek. A napi ajánlott rostszükséglet 1/3-át biztosító rost shake-et többször ismerték már el nemzetközi díjjal: egészségmegőrzést támogató hatásáért nyert a legjobb egészséges ital kategóriában a londoni Nemzetközi Élelmiszer Innovációs Díjazáson 2021-ben, valamint 2022-ben Superior Taste Award díjjal értékelték a sós-karamellás íz variációját.Az élelmiszeripar egyik legrangosabb díját az International Taste Institute – a Michelin Guide-hoz hasonlóan – azért indította útjára, hogy kiemelkedő szakemberek értékítéletével járuljon hozzá az egyre magasabb gasztronómiai színvonalhoz. Míg a Michelin csillagok az éttermi minőséget fémjelzik, addig a Superior Taste Award csillagai a készen kapható élelmiszerek és italok terén mutatják a kiválóságot. A 250 fős zsűri tagjai összesen 86 Michelin csillaggal rendelkeznek.
„Az activé FiberShake fejlesztésekor az volt a célunk, hogy úgy kínáljunk a vevőinknek egészséges és gyorsan elkészíthető táplálékot, hogy ugyanakkor gourmet ízélményben részesülhessenek a fogyasztáskor. Nem könnyű feladat a magas rosttartalom mellett a kulináris szempontok érvényesítése. A nemzetközi kiválóságokból álló zsűri véleménye megerősítette, hogy elértük célunkat.”
– mondta Vadász Bálint, az activé FiberShake-et létrehozó fiatal vállalkozó.
Az ízletes, rostgazdag élelmiszer megalkotását a megfelelő rostfogyasztás egészségügyi jelentőségét bizonyító tudományos felismerések motiválták. A mai kor embere az egészség megőrzéséhez javasolt napi legalább 30 grammnyi élelmirost mennyiségnek általában csupán kétharmadát fogyasztja el. Részben erre vezethető vissza az emésztőrendszeri panaszok és krónikus anyagcsere-betegségek egyre gyakoribbá válása.
Erre a problémára nyújt megoldást az activé FiberShake. A pillanatok alatt elkészíthető, természetes összetevőkből álló termék kétféle rost kombinációjával fedezi a minimálisan ajánlott napi rostbevitel egyharmadát. Támogatja a bélflóra egyensúlyát, hozzájárulva az egészség megőrzéshez. Rövid távon is tapasztalható emésztést segítő hatása.
Kapcsolódó cikkeink
Magyar start up cég nyerte el a Superior Taste Award dupla csillagát
Szenzációs sikert ért el a napokban egy magyar start up…
Tovább olvasom >A XIXO három szénsavas itala is megkapta a Superior Taste Award-ot
Két csillagos Superior Taste Awarddal, azaz a kiemelkedő ízért járó…
Tovább olvasom >Ízéért nyert nemzetközi elismerést a magyar rostpótló ital
Superior Taste Awarddal, azaz a kiemelkedő ízért járó nagydíjjal ismerték…
Tovább olvasom >További cikkeink
Hogyan fognak az európaiak vásárolni az idei ünnepi szezonban?
A ShopFully és az Offerista Group az „Holiday Shopping Study…
Tovább olvasom >Új napelemparkkal bővül a Nestlé szerencsi gyár
Jövő márciusban lép működésbe az az 1,5 GW éves teljesítményű…
Tovább olvasom >Az irodapiacon túlkínálat, a kiskereskedelmi ingatlanok és szállodák terén visszatérő kereslet várható 2025-ben
A magyar kereskedelmi ingatlanpiacot jelenleg a tranzakciószámok csökkenése és a…
Tovább olvasom >