Melegebb jégkrémhűtőkkel csökkentené a kibocsátást az Unilever
Az Unilever két kísérleti projektjében is melegebb jégkrémhűtőket tesztel az energiahasználat és az üvegházhatásúgáz-kibocsátás 20%–30%-os csökkentése érdekében. A kísérlet a Re/genT tanulmánya és a cég K+F csapata által készített laboratóriumi tanulmányokon alapul.
A most Németországban és jövőre Indonéziában indított kísérletek során a cég jégkrémjeinek terméktulajdonságait és a –12 fokon működő jégkrémhűtők energiafogyasztását vizsgálja valós körülmények között. Az iparági sztenderd a hűtőkre vonatkozóan jelenleg –18 fok, amelynek széles körű mérséklését várja a cég egy esetleges siker esetén.
Kapcsolódó cikkeink
Csúszik a Magnum jégkrém-üzletág leválása az Unileverről
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Beszállt az ADIA és a Goldman Sachs a Häagen-Dazst gyártó Froneribe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Mesterséges intelligenciával újít a Magnum
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Átadták a 2025-ös Fenntartható jövőért díjakat: az év legkiemelkedőbb fenntartható vállalatai és vezetői kaptak elismerést
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rózsaszín kamionok és kortárs művészek és influencerek hozzák mozgásba a reményt
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >AgriTech InnoExpo 2025 – ahol az innováció találkozik a természettel
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
