„Melegebb” fagyasztókkal csökkentené az Unilever az emissziót
Az Unilever olyan fagylalt-mirelit hűtőket tesztel, amelyek enyhébb hőfokon működnek. A cég ezáltal 20-30%-kal próbálja csökkenteni az energiafelhasználását és az üvegházhatású gázkibocsájtását.
A két pilot májusban kezdődött Németországban, egy harmadikra pedig Indonéziában kerül sor jövőre. A cél tesztelni, hogy -12 fokon is hatékonyak-e a fagylalthűtők.
Jelenleg a cég a standard -18 celsius fokos hőmérsékleten tartja a termékeket.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Az Unileverrel lépett a fullfilment piacra a Waberer’s Csoport
Közel 800 cikkszámot kezel, illetve mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi…
Tovább olvasom >Leválasztja jégkrém-üzletágát az Unilever
A spin-offal párhuzamosan az Unilever „termelékenységi programot” jelentett be, amely…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az ember birka, amerről a kolomp szól, arra megy – Puskás Tamás színész, rendező a FutureTalks podcastban
A színházi világ gazdasági hátteréről, a családról és színészlét kihívásairól…
Tovább olvasom >Veszélyben az idei gyümölcstermés a fagyok miatt
Marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti,…
Tovább olvasom >Egy tv-show is befolyásolhatja a gazdasági kultúrát – Máté Krisztina a legújabb FutureTalks podcastban
Máté Krisztina, az ismert televíziós személyiség több, mint 15 éve…
Tovább olvasom >