„Melegebb” fagyasztókkal csökkentené az Unilever az emissziót
Az Unilever olyan fagylalt-mirelit hűtőket tesztel, amelyek enyhébb hőfokon működnek. A cég ezáltal 20-30%-kal próbálja csökkenteni az energiafelhasználását és az üvegházhatású gázkibocsájtását.
A két pilot májusban kezdődött Németországban, egy harmadikra pedig Indonéziában kerül sor jövőre. A cél tesztelni, hogy -12 fokon is hatékonyak-e a fagylalthűtők.
Jelenleg a cég a standard -18 celsius fokos hőmérsékleten tartja a termékeket.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Eladásokban és árban is erősödött az Unilever – túlteljesítette az elemzői várakozásokat
Stabil árbevétel-növekedésről számolt be az Unilever a 2025-ös év második…
Tovább olvasom >Gombócok ideje
A hazai szakma láthatóan követi a fagylaltvilágtrendeket és nyitott az…
Tovább olvasom >Eladta venezuelai jégkrém üzletágát az Unilever
Az Unilever bejelentette, hogy értékesítette venezuelai jégkrém üzletágát a kolumbiai…
Tovább olvasom >További cikkeink
Termelési élénkülés, árnyalt képpel – 50,7 ponton a BMI júliusban
A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) friss jelentése…
Tovább olvasom >