„Melegebb” fagyasztókkal csökkentené az Unilever az emissziót
Az Unilever olyan fagylalt-mirelit hűtőket tesztel, amelyek enyhébb hőfokon működnek. A cég ezáltal 20-30%-kal próbálja csökkenteni az energiafelhasználását és az üvegházhatású gázkibocsájtását.
A két pilot májusban kezdődött Németországban, egy harmadikra pedig Indonéziában kerül sor jövőre. A cél tesztelni, hogy -12 fokon is hatékonyak-e a fagylalthűtők.
Jelenleg a cég a standard -18 celsius fokos hőmérsékleten tartja a termékeket.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Csúszik a Magnum jégkrém-üzletág leválása az Unileverről
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A Froneri tulajdonába kerül az egyik legnagyobb román fagylaltgyártó, az Alpin 57 Lux
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A fagyi váratlan gazdasági húzóerő lett a Balatonnál?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Az építészet és a gasztronómia határán – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A nap mondása
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
