„Melegebb” fagyasztókkal csökkentené az Unilever az emissziót
Az Unilever olyan fagylalt-mirelit hűtőket tesztel, amelyek enyhébb hőfokon működnek. A cég ezáltal 20-30%-kal próbálja csökkenteni az energiafelhasználását és az üvegházhatású gázkibocsájtását.
A két pilot májusban kezdődött Németországban, egy harmadikra pedig Indonéziában kerül sor jövőre. A cél tesztelni, hogy -12 fokon is hatékonyak-e a fagylalthűtők.
Jelenleg a cég a standard -18 celsius fokos hőmérsékleten tartja a termékeket.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Melyik a top 10 balatoni fagyizó?
A Balatoni Turizmus Szövetség adatgyűjtése nyomán most nyilvánosságra került, melyik…
Tovább olvasom >Eladásokban és árban is erősödött az Unilever – túlteljesítette az elemzői várakozásokat
Stabil árbevétel-növekedésről számolt be az Unilever a 2025-ös év második…
Tovább olvasom >Gombócok ideje
A hazai szakma láthatóan követi a fagylaltvilágtrendeket és nyitott az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Rewe – a németországi kényelmi szegmens vezető innovátora
Vezető innovátori szerepének további stabilizálására törekszik a Rewe Csoport a…
Tovább olvasom >