„Melegebb” fagyasztókkal csökkentené az Unilever az emissziót
Az Unilever olyan fagylalt-mirelit hűtőket tesztel, amelyek enyhébb hőfokon működnek. A cég ezáltal 20-30%-kal próbálja csökkenteni az energiafelhasználását és az üvegházhatású gázkibocsájtását.
A két pilot májusban kezdődött Németországban, egy harmadikra pedig Indonéziában kerül sor jövőre. A cél tesztelni, hogy -12 fokon is hatékonyak-e a fagylalthűtők.
Jelenleg a cég a standard -18 celsius fokos hőmérsékleten tartja a termékeket.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Villámgyors mosás kompromisszumok nélkül – megérkezett a Coccolino Wonder Wash
Az Unilever legújabb innovációja, a Coccolino Wonder Wash egy új…
Tovább olvasom >A Magyar Fagylalt Napján idén több száz cukrászdában várják a családokat
2025. május 8-án ismét megrendezik a Magyar Fagylalt Napját, amikor…
Tovább olvasom >
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Miért fizetünk többet a reggeli koffeindózisért?
Azt gondolom, kevesen tudunk sikeresen elkezdeni egy átlagos napot egy…
Tovább olvasom >Országosan terjeszkedik a Dreher Sörgyárak kísérletező márkája, az ANTL
A Dreher Sörgyárak sörfőzőmesterei 2021 óta ANTL márkanév alatt mutatják…
Tovább olvasom >