Megújult, egyedi külsőt kap a NaturAqua

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 27. 11:10

A 12 éve változatlan minőségű NaturAqua ásványvíz kellemes íze miatt a folyadékpótlásban és a minőségi gasztronómiában egyaránt a mindennapok fontos részévé vált. A közkedvelt ásványvíz megújult külsővel jelentkezik a belső tisztaság, a természetesség és a kifinomult egyszerűség jegyében. A június végétől forgalomba kerülő új palack és a letisztultabb dizájn most még inkább igazodik a palackban lévő tartalomhoz.

NaturAqua PETAz új palack tervezésénél az volt a cél, hogy a NaturAqua könnyen felismerhető és megkülönböztethető legyen. A dizájn ezért frissebb és letisztultabb lett. Mindenekelőtt azonban egyedi, ugyanis az új palackforma teljesen elüt a piacon található többi csomagolástól.

„Amikor 2002-ben Zalaszentgróton megkezdtük a 14 ezer éves ásványvíz kitermelését, tudtuk, hogy ezzel a palackba zárt frissességet nyújtjuk majd a fogyasztóinknak. A NaturAqua sikere azóta is töretlen, most pedig a megújult, egyedülálló csomagolással szeretnénk még jobban kifejezni ezt a belső tisztaságot, mert hiszünk abban, hogy az egyszerű dolgok számítanak igazán” – mondta Vass Ágnes, a NaturAqua aktivációs menedzsere.

Egyvalami azonban természetesen nem változik. A NaturAqua-t vásárlók a megújult külsejű palackokban továbbra is a jól megszokott, semleges ízű, nátriumszegény ásványvizet találják majd szénsavmentes, széndioxiddal enyhén dúsított és szénsavas változatban, fél és másfél literes kiszerelésben. Júniustól először a PET palackok váltanak új külsőre, majd a nyár folyamán az üveges NaturAqua is.

A NaturAqua

Tízenkét éve palackozzák a Coca-Cola Magyarország zalaszentgróti palackozóüzemében a NaturAqua ásványvizet. Azóta több mint egy milliárd liter természetes ásványvizet hoztak felszínre a zalaszentgróti vízbázisból. A NaturAqua szénsavmentes, széndioxiddal enyhén dúsított és szénsavas változatokban készül.

Az ideális ásványianyag-összetételű, ugyanakkor semleges és kellemes ízű NaturAqua a mindennapi folyadékpótlás és a minőségi gasztronómia elengedhetetlen eleme.

Kapcsolódó cikkeink