Megújult a TescoBaba.hu

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 06. 20. 14:03

A Tesco Global Áruházak Zrt. speciális weboldala, a www.tescobaba.hu 2013. áprilisi megújulása óta mind a site látogatottsága, mind pedig a regisztrációk száma a duplájára növekedett.

A Tesco Global Áruházak Zrt. egyre nagyobb hangsúlyt fektet – a piaci igényekhez alkalmazkodva – online szerepe erősítésére. Speciális célcsoport, speciális igények kielégítésére alakult a Tescobaba.hu, mely megújult formában és tartalommal várja az oldalra látogatókat.

Nevéből is adódóan, a www.tescobaba.hu elsősorban a gyermekvárásban és gyermeknevelésben szeretne segítségére lenni az oldal látogatóinak. Folyamatosan szerkesztett, dinamikus tartalma segítségével információkat kaphatunk például a közelünkben lévő gyógyszertárakról, szülészetekről, különféle, gyermekek és szülők számára szervezett programokról, de akár olyan trükköket is elsajátíthatunk, hogy hogyan érjük el, hogy gyermekünk könnyen lenyelje a gyógyszert, sőt, a névválasztásban is segítségünkre lehet.

Az oldal szerves kapcsolatban van egyéb speciális Tesco-weboldallal is, így például a főzésben is segítségünkre lehet, vagy utazási lehetőségek között is válogathatunk.

Természetesen beszállítói számára a Tesco hirdetési lehetőségeket is kínál az oldalon. Bannerek mellett cikkek szponzorálására is lehetőség van. Emellett a manapság egyre népszerűbb kuponok terjesztésére is lehetőséget nyújt a Tesco és médiaértékesítője, a POS Services Kft. Regisztrált felhasználóknak havonta hírlevélben van lehetőség kuponokat eljuttatni, illetve használható regisztrációhoz kötött kupon is: a regisztrációért cserébe automatikusan az e-mail címre érkezik az aktuális kupon. Egyedi igények esetén speciális megjelenések kidolgozására is várják a Tesco és POS munkatársai az érdeklődők jelentkezését

Kapcsolódó cikkeink