Megszépülve nyitott újra az egri SPAR-szupermarket

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 29. 00:08

A SPAR Magyarország Kft. 2009-ben végrehajtotta az arculatváltást a 2008-ban átvett Plus hálózat mind a 174 üzletén. Ezt követően rögtön megkezdődtek a Plus-okból kialakított SPAR szupermarketek nagyobb léptékű, második körös átépítései.

A SPAR az idei évben 70 üzlet átépítését valósítja meg, ezen belül a meglévő régi SPAR üzletek modernizálására is sokat költ. A felújításokkal a vállalat a rá jellemző minőségi kereskedelmi szolgáltatást fejleszti tovább, amely legfőképp a vásárlók megelégedettségét, kényelmét szolgálja.
Az eredetileg 1996-ban megnyitott Eger, Sas utcai SPAR szupermarket 2010. március 25-től megújulva várja vásárlóit. A SPAR összesen két egységet működtet a városban.
Az újjávarázsolt egri SPAR szupermarket 1375 m2-es eladóterével a vállalat szupermarket hálózatának legkorszerűbb tagjai közé sorolható, magas szinten nyújtva a SPAR-ra jellemző vásárlói előnyöket. Könnyű megközelíthetőségével, 91 ingyenes parkolóval, kényelmes, áttekinthető eladóterével és magas színvonalú szolgáltatásaival, kellemes és gyors bevásárlási környezetet biztosít. Az átépült üzlet megnyitása hozzájárulást jelent Eger további fejlődéséhez, lakossága jobb ellátásához, kulturáltabb kiszolgálásához.
A modernizálás nyomán a szupermarketben új design-nal, kibővült látványpékséggel, modern boltberendezéssel, új pultokkal, több kasszával, megszépült zöldség-gyümölcs részleggel, helyben sütött grill áruválasztékkal, és convenience (kényelmi termékek) kínálattal találkozhatnak a vásárlók.
Az üzlet felújításával a SPAR 18 új munkahelyet teremtett, jelenleg 51 fős eladószemélyzet áll az egri vásárlók rendelkezésére. Az üzlet szomszédságában virágüzlet és drogéria is található. A Sas utcai SPAR szupermarket az újranyitást követően hosszabb nyitva tartással, várja vásárlóit a hét minden napján.

Kapcsolódó cikkeink