Megnyílt az EuroCIS, Európa vezető kereskedelmi informatikai szakvására

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 02. 27. 15:19

Megnyílt Európa vezető kereskedelmi informatikai szakvására, az EuroCIS Düsseldorfban, hétfőn. A legfontosabb innovatív termékeket, illetve legérdekesebb megoldásokat szakemberek mutatták be egy délelőtti körsétán.

– Önök itt szinte mindent látnak, ami a holnap korszerű kereskedelmét jellemzi, és egyik-másik újdonsággal hamarosan mint vásárlók találkoznak majd egy üzletben – mondta bevezetőjében Ulrich Spaan, a kölni székhelyű Európai Kereskedelmi Intézet vásárokért és kereskedelmi technológiai kutatásokrt felelős vezetője.

A kínálati oldalt 25 országból 236 kiállító cég képviseli. Jellemzi az élénk érdeklődést, hogy a külföldi kiállítók részaránya 40 százalékkal nőtt a tavaly EuroCIS-hez képest. Összesen 6 283 négyzetméter területet foglalnak el, ami rekordot jelent az EuroCIS történetében.
A vásár fő témái közül kiemelkedik a többcsatornás értékesítés, de jelentős kiállítók mutatják be az árubiztonsággal, önkiszolgáló pénztárakkal, valamint digitális eladótéri médiumokkal kapcsolatos innovációikat.

Bajai Ernő

Kapcsolódó cikkeink