Megnyílt a REWE első 100%-ban növényi alapú élelmiszerüzlete Berlinben

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2024. 04. 17. 09:05

Megnyílt a német REWE első tisztán növényi alapú szupermarketje Berlinben, amely több mint 2700 vegán terméket kínál.

Ez az első vegán üzlet a REWE Csoport portfoliójában, amely több mint 3800 boltot üzemeltet, és a biozöldségektől kezdve a sajtokon át a húsokig mindent kínál.

A REWE Csoport operatív igazgatója, Peter Maly kijelentette:

– A REWE voll pflanzlich üzlettel megmutatjuk, hogy milyen változatos és széles a vegán termékek választéka. Az élelmiszer-kereskedelemben vegán úttörőként már jónéhányszor kaptunk elismerést, és bátorítólag hat ránk a vásárlóink részéről érkező pozitív visszhang is.

A normál REWE üzletek általában akár 1400 vegán terméket is kínálnak, a tejalternatívák és a friss kényelmi termékek különösen népszerűek a vásárlók körében.

A berlini Friedrichshain kerületben, a Warschauer Brückén található vegán üzlet 212 négyzetméteres eladótérrel rendelkezik.

Az üzletben a kiskereskedő saját márkás termékei kaphatók a REWE Bio + vegán, REWE Bio, REWE Beste Wahl és Vivess márkák alatt.

A választékban többek között zabitalok, füstölt tofu és a REWE Bio + vegán falafel golyók is megtalálhatóak.

A vállalat a Rügenwalder, az Oatly és az Alpro termékeit is kínálja, de a választékban helyet kaptak más vállalatok, így a Not Guilty biominősített édességei, mártásai és szószai, valamint a Greenforce vegán fasírtja és köttbullarja (húsgombóc) is.

Az üzletben egy fagylaltgép is található, így a vásárlók megkóstolhatják a lágy növényi alapú fagylaltot.

A vásárlók a három önkiszolgáló pénztárgép segítségével maguk szkennelhetik be a megvásárolni kívánt termékeket.

A „Scan&Go” szolgáltatás pedig lehetővé teszi, hogy a vásárlók a polcok között haladva manuálisan vagy okostelefonnal olvassák be a kosárba kerülő élelmiszereket.

ESM

Kapcsolódó cikkeink