Megkapta a végleges forgalomba hozatali engedélyt a Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK gyártmányú online pénztárgépe

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 10. 29. 11:20

Az MKEH mai közleménye szerint a NOVATEK pénztárgép újra üzembehelyezhető:
„Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az MKEH Metrológiai Hatósága: … a SZINTÉZIS INFORMATIKAI Zrt. ( 9023 Győr, Tihanyi Á. u. 2.) által típusvizsgálatra bemutatott NOVATEK-F típusú, A016 engedélyszámú pénztárgépek forgalmazási engedélyezési eljárását befejezte. A hiányosságok pótlásának eredményeképpen a Hatóság megállapította, hogy a pénztárgépek forgalomba hozatala megkezdhető.”

– A kasszák megérkezése után hamarosan megkezdjük a pénztárgépek átadását is az elsők közt rendelt ügyfeleinknek. A hatóságok már járják az országot, így aki még nem adta le a megrendelését javasoljuk, hogy tegye ezt meg mihamarabb, hogy elkerüljön egy esetleges büntetést – nyilatkozta Szabó Dávid a Szintézis ZRt. cégvezetője.

A Szintézis által forgalmazott NOVATEK kassza nagyon kedvező 128 000 Ft-os áron beszerezhető (állami támogatás esetén 50 000 Ft-al kedvezőbb áron) gyorsan és egyszerűen, mindössze egy webes felületen kell leadni a rendelést: http://www.szintezis.hu/esemeny/online-penztargep-elorendeles

A NOVATEK használható árbeütögetős és vonalkódos módban is, 10 ezer PLU-t tud kezelni, beépített akkumulátorral rendelkezik, így áramszünet esetén is képes az eladásra. A Szintézis Zrt. olyan megoldást biztosít elérhető áron, amely bővíthető a későbbiekben, akár a Szintézis által fejlesztett trafik, éttermi vagy készletvezető rendszerhez is csatlakoztatható.

A Szintézis Zrt. országos lefedettségű szervizhálózattal rendelkezik, továbbá ügyfélszolgálatot is működtet partnerei számára, így aki a cégtől vásárolja meg az online kasszát, biztos lehet benne, hogy hosszú távon is szakértő segítséget biztosítanak a számára.

További információ: http://szintezis.hu/onlinekassza

Kapcsolódó cikkeink