Megjelent a Trade magazin legújabb száma!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2024. 03. 27. 17:27

A digitális verzió ezúttal is bővített formában jelent meg, és olvasható a levél alján található címlapra kattintva.

 A Trade magazin áprilisi száma hagyományosan a nagy fesztivál körképpel indul, idén kiemelten sok megszólalóval, hangsúlyozva a fesztiválok márkaépítésben vállalt szerepét. Az aktuális piackörképekhez igazítva itt kaptak helyett a kapcsolódó témák, mint a snackek, fingerfoodok, streetfoodok is. Polctükör rovatunk szélesíti a kört a joghurtokkal, cukorkákkal, állateledellel, szénsavas üdítővel, sörrel, koktélokkal és RTD italokkal, arcápolókkal, hajápolókkal és a tavaszi szezonhoz is köthető tisztítószerekkel. Sőt, ismét elkészítettük baba- és gyerektermékek mellékletünket.

 Minden évben az év eleji Franchise gálához igazított beszámolónk kapcsán ismét áttekintettük a franchise aktuális trendjeit, itthoni és nemzetközi tapasztalatok és sikerek mentén.

 Megszokottnak tűnhet, hogy az itthoni híreket egy sor, csokorba gyűjtött nemzetközi hír egészíti ki, amelyek a nyomtatott magazinhoz képest, lényegesen nagyobb számban találhatók a digitális kiadásban ez alkalommal is.

 Értékesítés és üzletfejlesztés rovatunkban most is követjük a hazai és nemzetközi eseményeket, így a kertészet legfontosabb konferenciájáról a Zsendülésről épp úgy közlünk beszámolót, mint a Fruit Logisticáról. Kiemelten közöljük az Élelmiszerkönyv idei módosításainak összefoglalóját, és a PwC minden évben izgalmas magyarországi vezérigazgatók véleményének elemzését.

Instore és outdoor rovatunkban a Trade Marketing Klub idei nagy konferenciájának, a „Szerelmem a trade marketing – Infláción innen és túl” beszámolóját bővített változatban adjuk közre. És ennek a rovatnak a kiemelt anyaga a GfK Háztartáspanel-YouGov új kereskedelmi technológiákról készített exkluzív felmérésének összefoglalója, amely a SIRHA Budapest 2024 kiállítás Future Store standjának túralátogatása során lehetett hallani.

Ez utóbbi két rovat között kapott helyet egy most indított új rovatunk, amely a mesterséges intelligenciával foglalkozik, és innentől minden alkalommal igyekszik olyan aktuális beszámolókkal és hírekkel bővíteni a magazin tartalmát, amely az FMCG piacon dolgozók számára ad érdekes és hasznos tudnivalókat hazai és nemzetközi forrásokból. Ebben a számunkban is több AI témában készített cikket lehet már olvasni.

A mintegy 180 oldalas magazin ez úttal is sok érdekes és értékes információt oszt meg az olvasókkal. Ajánljuk olvasásra tehát a most megjelent lapszámunkat, amelynek digitális verzióját az alábbi képre kattintva akár most is át lehet lapozni, olvasgatni.

Kattintson és lapozzon bele, vagy akár ingyenesen töltse le, és olvassa, amikor csak akarja!

Kapcsolódó cikkeink