Még többet tudni a borról

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 10. 06. 17:30

Idén is megrendezi az MTÜ a „Bor a vendéglátásban” elnevezésű képzéssorozatát.

A tavalyi évhez hasonlóan a tanfolyamot most is elismert boroktatók és hazánk legkiválóbb sommelier szakemberei tartják. A tanfolyam során a résztvevő munkatársak megismerkedhetnek hazánk borvidékeivel, jellemző borstílusokkal (különös tekintettel a képzés egyes helyszíneit adó régiók sajátosságaira, zászlósboraira), valamint a borfelszolgálás és a bor-étel párosítás alapelveivel. A képzésen való részvétel lehetővé teszi a szakszerű borbemutatás alapismereteinek megszerzését és a borlap tudatos kialakítását is.

Boroktatók és sommelier-k osztják meg tudásukat

Az elérhető helyszínek száma tavalyhoz képest nőtt, így idén már 10 alkalmat biztosítanak a képzésen való részvételhez – helyszínek: Budapest 2 időpontban, Győr, Sopron, Eger, Pécs, Balatonfüred, Nyíregyháza, Szeged, Debrecen. A képzés ingyenes, azonban helyszínenként 50 főben korlátozott, továbbá regisztrációhoz kötött. Részletesebb információk a helyszínekkel, az időpontokkal és a regisztrációval kapcsolatban a kepzes.bor.hu oldalon érhetőek el. //

Kapcsolódó cikkeink