Június 30-ig lehet jelentkezni a HoReCa Hősök versenyre

Szerző: Ipacs Tamás Dátum: 2023. 05. 16. 14:54

A Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) HoReCa és Event Tagozata és a Trade magazin által 2021-ben alapított HoReCa Hősök verseny június 30-ig várja a nevezni és nyerni vágyókat!

Pozitív példákat keresünk

 

Tíz kategóriában keressük a szektor azon szereplőit, akiknek a koronavírus-járvány után a gazdasági válság időszakával is sikerült megküzdeni, így a vállalkozást valamilyen különleges megoldással, ötlettel megmenteni. A kitüntető címre maguk az érintettek pályázhatnak fotókkal, vagy akár videóval illusztrált történetük feltöltésével a www.horecahosok.hu oldalon.

„A díj alapításakor bíztunk benne, hogy közel a HoReCa- és rendezvényszektor nehézségeinek a vége, de ehelyett egy újabb kihívásokkal teli időszak következett, így a Hős megnevezés aktuálisabb számukra, mint valaha”

– mondta Bódi Krisztina, az MMSZ HoReCa és Event Tagozatának tagozatvezetője.

„Feladatunknak tartjuk, hogy példájukat a szakma elé tárjuk, és sztorijukat a nagyközönség is megismerhesse, mert inspirációként szolgálhatnak sokak számára”.

10 kategóriában, fotókkal vagy videóval illusztrált történetük feltöltésével pályázhatnak a vendéglátó szakma képviselői 2023. április 1. és június 1. között a www.horecahosok.hu oldalon.

„Ahogy 2021-ben a pandémiából kilépve, most a gazdasági nehézségek leküzdésének sikeres történeteivel lehet pályázni a 2023. évi HoReCa Hős címre. Ismét keressük azokat a pozitív példákat, amelyekre nem csak büszkeséggel, de mások számára mintaként szolgálva is elő lehet állni”

– mondja Hermann Zsuzsanna, a Magyar Marketing Szövetség HoReCa és Event Tagozatának alelnöke, a Trade magazin főszerkesztője.

„Várjuk tehát a HoReCa Hősök jelentkezését június 1-ig a horecahosok.hu oldalon. A nyertesek nem csak okleveles elismerésben részesülnek, de használhatják is a „HoReCa Hős 2023” címet”.

A zsűrizésre júliusban, az eredmények kihirdetésére júliusban, a díjátadóra pedig szeptemberben, a Business Days konferencia HoReCa napján, szeptember 25-én, Tapolcán, a Hunguest Hotel Pelionban kerül sor.

Kapcsolódó cikkeink