Még lehet jelentkezni a Menedzserszövetség mentorprogramjára!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 06. 04. 12:48

A nagysikerű mentorprogramok a fiatal és a tapasztaltabb vállalatvezetők szakmai fejlődését is hivatottak elősegíteni. A jelentkezési időszak június 20-ig tart, június végén kapják meg a kiválasztott mentoráltak mentorukkal és a további részletekkel kapcsolatos információkat. A program 2023. július elején indul és szeptember végén fejeződik be.

A Menedzserszövetség 4 éve Jövő Menedzsere Mentor Program néven Magyarország egyik legnagyszabásúbb mentorprogramját dolgozta ki és indította el, ezidáig több mint 160 mentor és több mint 260 mentee részvételével. A Jövő Menedzsere 8.0 Mentor Program 40 év alattiak számára több mint 30 mentorral indul útjára, a mentor csapat több mint fele most csatlakozott, ezzel is tovább erősítve a program presztízsét.

A 40 év fölötti tapasztaltabb menteek jelentős számú jelentkezésének hatására, 2023 tavaszán a Jövő Menedzsere mentorprogrammal párhuzamosan folytatódik a MasterClass 3.0 Mentor Program is. A MasterClass Mentor Program egy hiánypótló, a tapasztalattal rendelkező menedzserek támogatására irányuló program. A tapasztalt vezetők számára is kimondottan fontos az iparágakon átívelő kapcsolódás lehetősége, dilemmák megvitatása kiemelten sikeres múlttal rendelkező vezetőkkel. A programban 15 példaértékű felsővezető várja a mentoráltak jelentkezését!

A mentorokat bemutató rövid videó YouTube linkje itt érhető el: https://youtu.be/d9Ks6VkAA3E

A mentorprogramokról a következő linkeken található bővebb információ, illetve az alábbi regisztrációs linkeken lehet regisztrálni:

Jövő Menedzsere 8.0 Mentor Programról bővebben, részvételi díjak (40 év alatti mentoráltak számára):

https://menedzserek.hu/mentorprogram-8-0/

Jövő Menedzsere 8.0 Mentor Program mentorai:

https://menedzserek.hu/mentorok-8-0/

Jövő Menedzsere 8.0 Mentor Programra jelentkezés:

https://menedzserek.hu/jovo-menedzsere-regisztracio/

MasterClass 3.0 Mentor Programról bővebben, részvételi díjak (40 év fölötti mentoráltak számára):

https://menedzserek.hu/masterclass-3-0/

MasterClass 3.0 Mentor Program mentorai:

https://menedzserek.hu/masterclass-3-0-mentorok/

MasterClass 3.0 Mentor Programra jelentkezés:

https://menedzserek.hu/masterclass-regisztracio/

 

Kapcsolódó cikkeink