Még 15 napig jelentkezhet kiállítónak az OMÉK-ra!

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 05. 16. 11:15

Közeleg Magyarország legnagyobb agrárszakmai seregszemléje, a 2017. szeptember 20-24. között, a HUNGEXPO és Kincsem Park területén megrendezendő Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripar Kiállítás és Vásár (OMÉK). A legutóbbi, 2015-ös eseményen több mint 900 kiállító, köztük kistermelők, őstermelők, családi gazdálkodók, kkv-k és élelmiszergazdasági cégek vettek részt. Az OMÉK 2017-ben immár 78. alkalommal várja az agrárszakma színe-javát, a korábbiakhoz képest megnövelt területen. Aki még nem foglalta le standját, ne habozzon sokáig, hiszen két hét múlva, 2017. május 31-én zárul a jelentkezési határidő.

omek

Még közel két hetük, összesen 15 napjuk van jelentkezni azoknak az agrárszakmai szereplőknek – termelőknek, kereskedőknek vagy szolgáltatóknak -, akik még nem jelezték részvételüket a 78. OMÉK-ra. A vásárt szervező Agrármarketing Centrum a kistermelőkön és családi gazdálkodókon át egészen a nagyipari cégekig várja az agrárium területén tevékenykedő szereplőket.

A HUNGEXPO G pavilonjában kistájak szerint, tematikus rendben kínálhatják portékájukat a kistermelők, ahová nem csak a magyar, de a határon túli kiállítókat is várják. Az ugyanitt, mintegy 100 négyzetméteren felállított bioszigeten és biopiacon az ökológiai gazdálkodásból származó élelmiszerek előállítói, valamint az ezeket tanúsító szervezetek, intézetek jelenhetnek meg.

A HUNGEXPO és Kincsem Park szabadtéri területein a vendéglátók, valamint a kézműves és díszkertész termékeket készítők árulhatják termékeiket, de a Kincsem Parkban lehetőséget biztosítanak a „food truck”, azaz büfékocsiból történő étel és ital árusításra is.

A vásárterület A és D pavilonjában a nagyobb szakkiállítók mutathatják meg termékeiket és szolgáltatásaikat saját építésű vagy bérelt standon. Az OMÉK ezen kívül várja az állattartáshoz kapcsolódó technológiák, valamint a mezőgazdasági gépek gyártóit és forgalmazóit is.
Az Agármarketing Centrum még valamennyi kiállító számára tud helyet biztosítani, ugyanakkor nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert a lehetőségek folyamatosan szűkülnek.

További információkat és a letölthető jelentkezési lapokat a http://www.omek2017.hu/kiallitoknak/ linken találhatják meg.

Kapcsolódó cikkeink