Marosvásárhelyen rendezik a második Expo-Gastropant

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 10. 13. 00:01

A román pék- és cukrász-szakma országos seregszemléje immár második alkalommal kerül megrendezésre 2010. március 26. és 28. között, a marosvásárhelyi President Hotel kiállítási központjában.

A kiállítás nem csupán a sütőiparra és a cukrász-szakmára összpontosít, hanem a vendéglátóiparnak is szól, találkozási pontot hozva létre a pékségek, cukrászdák, vendéglők, szállodák, panziók, közétkeztetők, bárok és kávézók működtetői számára.
Az első ExpoPan sikerétől ösztönözve, a szervezők arra az elhatározásra jutottak, hogy átfogóbbá teszik a kiállítást, ily módon biztosítva a sütő- és a vendéglátóipar területein tevékenykedők számára az életképes üzleti kapcsolatok kialakítását.
A tavalyi kiállításhoz viszonyítva lényegi különbség a rendezvény helyszíne. A President Hotel földrajzi fekvése (az ország központi részén, a marosvásárhelyi Nemzetközi repülőtér közelében) és kiállítási-központja (3200 négyzetméter) ideális helyszínt biztosít a rendezvény számára. Ezáltal lehetőség nyílik egy tető alá hozni mindent, ami a vendéglátás, cukrászat és sütőipar piacán, a kereslet és kínálat kereteibe tartozik.
A kiállítás időtartama és programja is bővül. Egy teljes hétvége áll majd a látogatók rendelkezésére a legújabb felszerelések, bútorok, alapanyagok és kiegészítők, különböző készítmények megtekintésére. Emellett szakmai versenyek és bemutatók színesítik majd az eseményt – közli az eseménymenedzser.hu.

Kapcsolódó cikkeink