Marinádozott húsok – konyhakész és finom
Az ALDI kínálatában elérhető marinádozott csirkék és sertéshúsok kényelmes és időtakarékos megoldást jelentenek a konyhában, hiszen segítségükkel megspórolhatjuk az előkészítés és a pácolás hosszú folyamatát. A hűtőpultokban található csirke felsőcomb filé és csirkemell 450, a csirkeszárny 500 grammos kiszerelésben, sós páclében, magyaros, illetve fokhagymás-zöldfűszeres ízesítéssel készül. Tepsiben, kevés zsiradékban, 180-200 °C-os sütőben alufólia alatt 30-35 percig sütve, majd a fólia eltávolítása után 10-15 percig pirítva készíthető el, de akár grillezhetjük is őket, ehhez – folyamatos forgatás mellett – nagyjából 30 perc szükséges a grillrácson.
A csont nélkül szeletelt marinádozott sertéskaraj, illetve tarja hazai feldolgozású, 500 grammos kiszerelésben, előpácolás és magyaros/fokhagymás/zöldfűszeres ízesítés után csomagolt termékek, amelyek sütőben vagy a grillrácson gyorsan elkészíthetők és salátával ideális főételt jelenthetnek akár ebédre, vagy vacsorára.
Kapcsolódó cikkeink
Az ALDI december 24-én délig tart nyitva
Az ALDI üzletei a vásárlók igényeit figyelembe véve idén is…
Tovább olvasom >Közel 120 új üzletet nyitott az Aldi 2024-ben az USA-ban
Az Aldi, az egyik leggyorsabban növekvő diszkont élelmiszerlánc, 2024-ben közel…
Tovább olvasom >Az Országos Kereskedelmi Szövetség élelmiszerkiskereskedői karácsonykor is a rászorulók mellett állnak
A Szövetség 7 élelmiszerkereskedő tagja (Aldi, Auchan, Lidl, Penny, SPAR,…
Tovább olvasom >További cikkeink
A Lidl kiadta 3. fenntarthatósági jelentését
Megjelent a Lidl Magyarország 2022/2023-as üzleti évekre vonatkozó fenntarthatósági jelentése.…
Tovább olvasom >Tíz millió forintnyi tetőcserepet ajánlott fel a törökbálinti Tábitha Hospice Ház építéséhez a Wienerberger
Tizenharmadik alkalommal indult el a „Jónak lenni jó!” adománygyűjtő aktivitás,…
Tovább olvasom >Zárás után extra vásárlási lehetőséggel várja törzsvásárlóit az Auchan
December 14-én záróra után különleges vásárlási lehetőséget biztosít Bizalomkártyás törzsvásárlóinak…
Tovább olvasom >