Már több mint 200 hazai étterembe foglalhatunk asztalt a neten is
Világszerte és itthon is hatalmas népszerűségnek örvendenek az olyan alkalmazások, mint a Foursquare vagy a TripAdvisor, melyekkel könnyedén találhatjuk meg a számunkra megfelelő éttermet, vendéglátóhelyet. Az Etterem.hu nevű magyar webes gyűjtőoldal viszont felturbózta a megszokott funkciókat, hiszen a részletes információkon és a különböző közösségi lehetőségeken (értékelés, megosztás, bejelentkezés stb.) túl az online asztalfoglalást is bevezette.
Étterembe asztalt foglalni nem minden esetben egyszerű mutatvány, hiszen gyakran előfordul, hogy nem veszik fel a telefont a vonal túlsó végén, vagy a számunkra kiajánlott asztalt már egy másik vendég korábban lefoglalta, a hasonló buktatók sorát pedig még sokáig folytathatnánk. A már közel 8.000 hazai vendéglátóhellyel kapcsolatban álló gyűjtőoldal az Etterem.hu pontosan ezeknek a problémáknak a kiküszöbölésére fejlesztette ki teljesen egyedi online asztalfoglalási funkcióját. A webes megoldás segítségével pofonegyszerűen, egy kattintással foglalhatunk asztalt immár 200 étterembe országszerte.
„Manapság már egyre kevesebb olyan szolgáltatás van, amit egy applikációval, vagy a weben keresztül ne tudnánk igénybe venni. Az online asztalfoglalás éttermekbe, vendéglátóhelyekre azonban egyelőre kiaknázatlan terület hazánkban. Ezt az űrt tölti be az Etterem.hu, melynek közel 8000 partnere közül egyelőre több mint 200 gasztroegység esetében vehető igénybe az asztalfoglalás funkció, azonban a lista dinamikusan, hónapról-hónapra bővül” – fogalmazott Szóka Ákos, az Etterem.hu-t üzemeltető cég ügyvezetője.
Hamarosan külföldön is elérhető a magyar cég szolgáltatása
Az Etterem.hu a klasszikus startup modellt követi, hiszen a vállalkozás 2017 második negyedévétől a tervek szerint elkezdi a nemzetközi terjeszkedést is. Első körben a közép-közép-európai régiót célozza meg szolgáltatásával a cég.
„Jelenleg több befektetővel is tárgyalásban állunk, mert szeretnénk tőkét bevonni a nemzetközi terjeszkedésünk finanszírozásához. Alaposan feltérképeztük a régiós piacot, mely véleményünk szerint kiváló lehetőséget jelent számunkra a növekedésre” – fűzte hozzá az ügyvezető.
Kapcsolódó cikkeink
Egyre többen választják az éttermi karácsonyi menüt
Az ünnepi időszak közeledtével sokan döntenek úgy, hogy az idei…
Tovább olvasom >A World Culinary Awards idén is díjazta a legjobb éttermeket
A gasztronómiai világ legjobbjait ünneplő World Culinary Awards idén is…
Tovább olvasom >Itt épül Magyarország legnagyobb prémium spaszállodája
Egyedi építészeti megoldásokkal épül Magyarország legnagyobb, ötcsillagosra tervezett spaszállodája, közel…
Tovább olvasom >További cikkeink
Digitális formában is elérhetővé válik a SZÉP-kártya 2025-től
2025. szeptember 1-jétől jelentős változás lép életbe a SZÉP-kártya felhasználásában:…
Tovább olvasom >Hargita megye lesz Európa Gasztronómiai Régiója 2027-ben
2027-ben Hargita megye viseli majd az Európa Gasztronómiai Régiója címet…
Tovább olvasom >Mit neveznek összefogásnak?
Nagyon szép szakmai összefogás példája volt, amit az idei dunai…
Tovább olvasom >