Már az egész országban szolgáltat a Sameday csomagszállító

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2021. 10. 19. 11:15

Bővíti magyarországi tevékenységét a Sameday csomagszállító cég, teljeskörű szállítási szolgáltatásokat nyújt a vállalatoknak az egész országban.

 

Teljeskörű szállítási szolgáltatásokat nyújt Magyarországon a Sameday,  kép: intermodal-logistics.ro

Keddi közleményük szerint a vállalat szeptemberben az egész országra kiterjesztette területi lefedettségét, és megnyitotta magyarországi elosztóközpontját is.

A cég az eMag és az Extreme Digital partnereként csaknem egy éve jelen van Magyarországon, és több hónapja kiszolgálja az eMag Marketplace kereskedőit is. A Sameday Magyarországon és Romániában összesen több mint 17 ezer településre szállít ki csomagokat, Romániában több tízezer webshopot szolgál ki.

A vállalat jelenleg 350 Easybox kézbesítő automatát is üzemeltet Magyarországon, tervei között az szerepel, hogy jövő tavasz végéig ezt a számot 500-ra növeli.

A társaság mostantól teljeskörű, háztól-házig, valamint csomagautomatába történő kézbesítési szolgáltatást is nyújt a vállalkozásoknak, függetlenül azok méretétől. A mikro-, a közép- és a nagyvállalkozások is regisztrálhatnak majd a Sameday rendszerébe egy digitális platformon keresztül.

A közlemény idézi Lucian Baltarut, a Sameday ügyvezető igazgatóját, aki jelezte: ebben az évben megháromszorozták technológiai befektetéseiket, hogy növelni tudják azt a sebességet, pontosságot, rugalmasságot és kényelmet, amit az ügyfeleik és a vásárlók keresnek.

A Sameday Magyarországon egy 4000 négyzetméteres logisztikai központot üzemeltet Vecsés közelében, valamint 19 helyi kirendeltséget működtet. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink