Makány Márta a Tescóban

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 02. 14. 11:34

Múlt héten pénteken jelent meg a Tesco áruházakban országszerte a Makány Márta által tervezett, limitált kiadású bevásárlótáska, amely már most óriási sikert aratott. A divattervezőnő és az áruházlánc közös Valentin-napi meglepetését Makány Márta tegnap dedikálta az érdeklődőknek az Aréna Plázában, a Fogarasi úton és a Váci úton található Tesco áruházakban.

Különleges élményben részesültek tegnap azok a vásárlók, akik a fent megnevezett három budapesti Tesco áruház valamelyikében jártak. Makány Márta, világhírű divattervezőnk sok szeretettel és rengeteg jó tanáccsal várta a vevőket.

Az előre meghirdetett dedikálásra számos vásárló jött el, és az eseményre ellátogattak néhányan a hazai sztárvilágból is. A Barátok közt TV sorozat sztárjai, úgy mint Farkasházi Réka és Csomor Csilla, valamint fiatal énekesnőink, Lola és Barbee is örömmel fogadták a Tesco és Makány Márta közös akcióját. A sztároknak nagyon tetszett az egyedi tervezésű táska, és elmondták, hogy szívesen fogják majd viselni ezen táskákat bevásárló körútjaik során. A designon túl fontos még megemlítenünk, hogy a limitált kiadású darab környezetbarát, így felhívja a figyelmet a környezettudatos gondolkodás fontosságára is.

Makány Márta nemcsak dedikált, de különféle stílustanácsokkal is ellátta az érdeklődőket, akik lelkesen fogadták az újonnan kapott hasznos ötleteket. A híres divattervező a nap végén elmondta, hogy nagyon örült, hogy személyesen találkozhatott a vásárlókkal, és megoszthatta velük legfrissebb divattippjeit.

A Tesco minden eladott táska árából 20 forintot jótékony célra fordít. A tavalyi évben a vállalat „ Az év támogatottja” program és a karácsonyi kuponos adománygyűjtés eredményeképpen összesen 40 millió forinttal támogatta az Ökumenikus Segélyszervezetet, és a Makány Márta táskák árából felajánlott, összesen 1 millió forinttal is a szervezet munkáját segíti.

Kapcsolódó cikkeink