Magyarországon is elérhető a csúcskategóriás Oral-B iO elektromos fogkefe

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 09. 27. 09:01

Az Oral-B, az elektromos fogkefék első márkája, mely úttörő szerepet játszott a fogkefék és a mobil applikációk összekötésében is, Magyarországon is elérhetővé tette legújabb fejlesztését, az Oral-B iO™ elektromos fogkefét. A termék rendkívüli újítást nyújt a fogmosásban, forradalmi mágneses technológiája új iparági mérföldkőnek számít. A fejlesztés mögött álló kutatások eddig soha nem látott szintre emelik a felhasználói elvárásokat az élmény, a technológia, a design és a teljesítmény tekintetében.

“Az Oral-B iO™ egy új korszak kezdete a szájápolásban, amely megfelelő egyensúlyt kínál a hatékonyság és a fogmosási élmény között, valamint újragondolja a fogkefe teljesítményét, tisztító hatását és a fogmosás érzetét. Egy fogkefe, amelyet tulajdonosai örömmel és sokkal szívesebben használnak majd, és amely kiemelkedően magasszintű szájhigiéniát biztosít. Véleményünk szerint ez akár a fogmosási hajlandóságot is növelheti a felhasználók körében”

– állítja Beata Golan, PhD, Ph.D., a P&G Lengyelország tudományos igazgatója.

A P&G új szájápolási készüléke 6 évig tartó, fogászati szakemberek részvételével végzett kutatás eredménye, és 250 szabadalom teszi egyedülállóvá. Különleges súrlódás nélküli mágneses meghajtója az energiát közvetlenül a meghajtóból az egyes sörték hegyére továbbítja, amely finom mikrorezgések által precíz, csendes és hatékony tisztítást tesz lehetővé. Az oszcillációs-rotációs mozgást mikrorezgésekkel kombinálva a fogkefe szinte magától siklik a fogak felületén, sima érzést keltve fogmosás közben. A fogkefe a fogászati ​​eszközök által ihletett kerek Oral-B kefefejet használja, amely körbeöleli az egyes fogakat és a mikrorezgésekkel együtt alapos tisztítást eredményez.

A vadonatúj felhasználói felületet több mint 1800 fogyasztó hozzájárulása inspirálta, akik rengeteg időt szenteltek az iO™ technológiának a kutatási, tesztelési és fejlesztési fázisban, annak érdekében, hogy a fogkefe a legsimább és leginkább személyre szabott tisztítási élményt nyújtsa. A terméknek számos innovatív funkciója van, amelyek elősegítik az egyedülálló szájhigiénét és a magasabb szintű fogmosási élményt:

Az interaktív kijelző segítségével könnyedén navigálhat a fogkefe és a személyre szabható funkciók között: kiválaszthatja a fogmosási módokat, beállíthatja a nyelveket és az emlékeztető üzeneteket a fogkefefej cseréjéhez.
Az intelligens nyomásérzékelő arra figyelmezteti a felhasználót, hogy az optimális nyomást gyakoroljon a fogakra. Az érzékelő piros lámpával figyelmeztet túlzott nyomás esetén, és zöld színnel jelzi az optimális tisztítási nyomóerőt. A fogkefe túl alacsony nyomásról is tájékoztat, az alkalmazásból választható színnel jelezve.

A mágneses töltő gyors töltést biztosít három óra leforgása alatt. A fogkefe kijelzője jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét.
Az új Oral-B applikáció 3D fogfelszínt követő funkcióval és helyzetérzékelő szenzorokkal rendelkezik, amely mesterséges intelligenciát használ. Felismeri a szájüreg minden területét, és a felhasználókat a felület teljes tisztítására vezeti rá.
Az Időzítő segít a lehető legjobb tisztítási eredmény eléréséhez, rögzít minden egyes fogmosási időtartalmat, így a felhasználók tudják, hogy mikor mosták fogukat az ajánlott két percig. A kijelzőn megjelenő mosolygós ikonok jelzik a fogmosás sikerességét is.

“Annak érdekében, hogy az Oral-B iO™ olyan élményt nyújtson, amely nemcsak megfelel, hanem meg is haladja a felhasználók vágyait és elvárásait, több mint 1200 órát fordítottunk arra, hogy felbecsülhetetlen értékű fogyasztói visszajelzéseket szerezzünk, amelyek mind beépültek a kutatási és fejlesztési folyamatba. A végeredmény egy forradalmian új szájápolási technológia, amely azonnal lenyűgözi a felhasználót.”

– tette hozzá a tudományos igazgató.

Klinikai vizsgálatok során a kézi fogkefékkel összevetve az Oral-B iO™ alaposabb tisztítást végzett a fogakon és az ínyen, amely a megfelelő szájhigiéné fenntartása szempontjából kiemelkedő. Az Oral-B iO™ felhasználói az alábbiakat tapasztalták:

• 100 százalékkal több lepedék eltávolítása nyolc hét után
• 100 százalékkal egészségesebb íny egy hét alatt
• Hatszor több lepedék eltávolítása az ínyszélen

Kapcsolódó cikkeink