Magyarországon is bemutatkozik a Nutella Plant-Based
2025 szeptemberétől Magyarországon is elérhető a Ferrero vegán minősítéssel rendelkező innovációja, a Nutella Plant-Based, amely a jól ismert Nutella-ízvilágot kínálja teljesen növényi eredetű összetevőkkel. A finomságban a tejet gondosan válogatott összetevők, csicseriborsó és rizsszirup váltja fel, míg az ikonikus pörkölt mogyoró és gazdag kakaó továbbra is alapköve az ízvilágnak, amely így megőrzi a márkára jellemző krémes állagot és minőséget.

A Nutella több mint 60 éve része a reggeliknek világszerte – mostantól a hazai vegán fogyasztók számára elérhető formában is
A cikk a Trade magazin 2025/10. lapszámában olvasható.
A bevezetés célja, hogy a tejmentes étrendet követők, illetve az állati eredetű összetevőket kerülők is átélhessék a Nutella-pillanatokat. A termék 350 grammos kiszerelésben, újrahasznosítható üvegcsomagolásban kerül a boltokba.
A Nutella Plant-Based nem csupán egy új termék, hanem a Ferrero fenntartható, minőségi és fogyasztóközpontú innováció iránti elkötelezettségét is jelzi, amelynek jegyében a cég most is a fogyasztói igényeket, a minőségi alapanyagok használatát és a felelősségteljes gyártást tartotta szem előtt.
Kapcsolódó cikkeink
Eleplant, 75% növényi alapú kenhető zsír 200 g
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Ritmusváltás előtt a magyar intermodális forgalom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Szép jövő előtt a növényi alapú élelmiszerek piaca
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Ringlispílen a csomagolási piac
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rekord összeget ruház be a Coca-Cola HBC Észak-Írországban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Megbízható címkéket keresnek a német vásárlók
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
