Magyar séf is versenyez S.Pellegrino Young Chef döntőjében
A világ 19 legjobb fiatal séfjével mérheti össze tudását október 13. és 15. között Sándor Rodrigo a S.Pellegrino Young Chef 2016 főzőverseny milánói döntőjében.
Az olasz ásványvíz márka második alkalommal rendezi meg Milanóban csütörtöktől a világ fiatal gasztronómiai tehetségeit felkutató és támogató főzőversenyét. A megmérettetésre a világ 90 országából, 20 versenyrégióból több mint háromezer 18 és 30 év közötti, legalább egyéves tapasztalattal rendelkező séf, sous chef és chef de partie (csoportvezető) nevezett egy emblematikus étel fotójával és receptjével. Az elődöntőbe kétszázan jutottak tovább, a milánói döntőben pedig a 20 régiós győztes versenyez majd.
Sándor Rodrigo, aki korábban többek között a budapesti Costes Downtown chef de partie-ja is volt, a júliusban Bukarestben megrendezett kelet-európai régiós versenyen tökéletes technikai tudással megvalósított mangalicapofából, karamellizált karfiolpüréből, mazsolaszószból és cékla tortelliniből álló táljával vívta ki a győzelmet – olvasható az ásványvízmárka magyar forgalmazóját tulajdonló Central Europe Mineral Water (CEMW) közleményében. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Séf élet, gyöngy élet… – A nap képe
A Proud to be a Chef FB-oldalán találtuk a képeket…
Tovább olvasom >Tovább bővül a Kifli Bisztró kínálata
3 séftől 13 új étel lesz elérhető a Kifli Bisztró…
Tovább olvasom >Séftipp-mix IV.
Bezártság idején jobban kiélheti hobbiját az otthon főzőcskéző önjelölt szakács.…
Tovább olvasom >További cikkeink
3D-nyomtatott Starbucks nyílik Texasban
Futurisztikus mérföldkőhöz érkezett a vendéglátóipar: a Starbucks olyan kávézót nyit…
Tovább olvasom >Kiterjesztett támogatás: már a 2000 fős falvak kiskocsmái is pályázhatnak
Újabb lehetőség nyílt a falusi vendéglátóhelyek számára: a március végén…
Tovább olvasom >VisitBalaton365 desztinációmenedzsment-iroda nyílt Keszthelyen
Szükség van a Balatonnál a térség egészét, gazdaságát is érintő…
Tovább olvasom >