Magyar séf is versenyez S.Pellegrino Young Chef döntőjében
A világ 19 legjobb fiatal séfjével mérheti össze tudását október 13. és 15. között Sándor Rodrigo a S.Pellegrino Young Chef 2016 főzőverseny milánói döntőjében.
Az olasz ásványvíz márka második alkalommal rendezi meg Milanóban csütörtöktől a világ fiatal gasztronómiai tehetségeit felkutató és támogató főzőversenyét. A megmérettetésre a világ 90 országából, 20 versenyrégióból több mint háromezer 18 és 30 év közötti, legalább egyéves tapasztalattal rendelkező séf, sous chef és chef de partie (csoportvezető) nevezett egy emblematikus étel fotójával és receptjével. Az elődöntőbe kétszázan jutottak tovább, a milánói döntőben pedig a 20 régiós győztes versenyez majd.
Sándor Rodrigo, aki korábban többek között a budapesti Costes Downtown chef de partie-ja is volt, a júliusban Bukarestben megrendezett kelet-európai régiós versenyen tökéletes technikai tudással megvalósított mangalicapofából, karamellizált karfiolpüréből, mazsolaszószból és cékla tortelliniből álló táljával vívta ki a győzelmet – olvasható az ásványvízmárka magyar forgalmazóját tulajdonló Central Europe Mineral Water (CEMW) közleményében. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Séf élet, gyöngy élet… – A nap képe
A Proud to be a Chef FB-oldalán találtuk a képeket…
Tovább olvasom >Tovább bővül a Kifli Bisztró kínálata
3 séftől 13 új étel lesz elérhető a Kifli Bisztró…
Tovább olvasom >Séftipp-mix IV.
Bezártság idején jobban kiélheti hobbiját az otthon főzőcskéző önjelölt szakács.…
Tovább olvasom >További cikkeink
Nyársak a konyhában – A nap képe
Íme, egy sokoldalú, füstmentes, elektromos BBQ grillsütő: az asztali készülék…
Tovább olvasom >Nagy potenciál rejlik a konferenciaturizmusban
Az államtitkár hangsúlyozta, hogy a konferenciaturizmusban hosszú távú növekedési potenciál…
Tovább olvasom >Aprófalva betakarít – A nap videója
Az AI megjelenése óta számos videó jelenik meg a neten Tatsuya…
Tovább olvasom >