Tovább bővül a Kifli Bisztró kínálata

Szerző: Trademagazin Dátum: 2021. 04. 16. 10:12

3 séftől 13 új étel lesz elérhető a Kifli Bisztró kínálatában, amelyben a nemzetközi konyha színe-java képviselteti magát: olasz, indiai, francia és mexikói ízek egyaránt rendelhetők mostantól, amelyeket nemzetközileg ismert séfek készítenek elő konyhakészre, és a Kifli futárok szállítják az otthonokba végső elkészítésre és tálalásra.

A Kifli Bisztró február végén indult el és már a szolgáltatás bevezetésekor köztudott volt, hogy egyre több étterem és különleges ízvilág érkezik a kínálatba! Ennek a töretlen fejlődésnek a része a nemzetközi ízek bevonása a Kifli Bisztró szolgáltatásba, így már számos nemzet finomságai is rendelhetők. A legjobb ízélményért pedig a minőségi alapanyagok és a sokkoló hűtéses technológia felel. Ennek köszönhetően az étel megőrzi fantasztikus ízét, mintha csak egy étteremben fogyasztaná a vásárló. Ráadásul több napig friss marad, így a több napra előre is rendelhető. A kiflis fogyasztónak már csak az utolsó simításokat szükséges megtenni, hogy szuper ételt varázsoljon az asztalra.

„A Kifli Bisztró indulásának sikere és a pozitív visszajelzések azt mutatták meg, hogy a magyar fogyasztókban megvan az az igény, hogy ne „csak” házhoz rendeljék a kész ételeket, de az ismert éttermek finomságait otthon kényelmesen készíthetik el, néhány apró személyes simítást hozzáadva.” – mondta el az indulás tapasztalatairól Klekner Peter, a Kifli.hu új ügyvezetője.

Christophe Dubreuil

 Francia konyha specialistája. A világ végére is elmegy az autentikus alapanyagokért, hisz ez adja a francia ételek esszenciáját. Úgy gondolja ettől lesz az étel parfait. Különlegességei közé tartozik a Quiche Lorraine és a Coq au Vin borban párolt csirke grillezett burgonyával.

 

Mahavir Kanswal

Tehetséges indiai séf, aki már 20 éves tapasztalattal rendelkezik. Szeret kísérletezni, fúzionálni az indiai ételeket európai ízekkel. Tapasztalatait a legjobb éttermekben gyűjtötte össze, és küldetése, hogy minden étkezés igazi élménnyé váljon. Csirke tikka masala sáfrányos rizzsel vagy Indiai paradicsomos lencseleves? Ezt mind elhozta az új Kifli Bisztró séf.

Gianluca Giardi

Az olasz konyha királya. Ételeiben megkóstolhatod Olaszország hamisítatlan hagyományait. Mindenben és mindenhol az inspirációt keresi. A Kifli Bisztrón keresztül pedig a vásárlók elé tárja finomságait, melyet a futárok 4 órán belül szállítanak ki. Pasta fresca paradicsommal, gombával, panchettával és bazsalikomos pestóval? Si, grazie!

„Nemzetközi sztárszakácsok receptjei alapján készülő 13 új étellel a Kifli elviszi a magyar otthonokba a sikeres nemzetközi konyhák azon ízeit, amelyek a hazai gasztronómiai kínálatban is meghatározó szerepet játszanak.” – mondta el Szabó Réka kereskedelmi vezető.

A Kifli Bisztró ismert és tapasztalt hazai séfek finomságaival indult el, mára már több, mint 5800 darabot értékesítettünk. Kíváncsian várom a folytatást a nemzetközi konyha sortiment bővítéssel.” – tette hozzá Zvara Tímea marketing vezető.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink