Magyar csokoládé nemzetközi elismerése
A Bonbonier Csokoládé Manufaktúra pisztáciás, perui csokoládés, sós karamellás ízesítésű csokoládéját csillaggal jutalmazták a gasztronómia Oscarjának is nevezett idei Great Taste Awardson.
– Pisztácia, csokoládé, sós karamella…. külön-külön is kedvenceim ezek az ízek – mondta el Erdélyi Nóra, a vállalkozás chocolatier-je. – Évek óta kombinálom őket már fagylalt és sütemény formájában. A sok pozitív visszajelzés inspirált idén abban, hogy csokoládé formában is elkészítsem ezt a kombinációt. Az alapanyagok ismeretében a legnagyobb feladat a tökéletes arányok kikísérletezése és a roppanós, crunchycsavar beépítése volt. Büszke vagyok, hogy egycsillagos minősítéssel díjazták a bonbonunkat.
A vállalkozás bonbonokkal, trüffelekkel és fagylaltokkal az utóbbi hat évben már tizenkilenc díjat hozott el nemzetközi versenyekről.
A Great Taste Awards séfekből, ételkritikusokból, szakértőkből és gasztrobloggerekből álló 500 fős zsűrije áprilistól júliusig kóstolta és értékelte a 12 000 nevezett terméket, közülük kétszáz körüli azok száma, amelyek a legmagasabb, háromcsillagos minősítést elnyerik! //
Kapcsolódó cikkeink
Great Taste Awards
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Háromcsillagos világsiker a Sáppusztai pálinkának
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Génszerkesztéssel óvná a csokoládé jövőjét a Mars
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szallas.hu: Eger, Miskolc és Nyíregyháza a legnépszerűbb az őszi szünetben
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Balatoni Turizmus Szövetség: 1500 szolgáltató várja vendégeit az október 23-i hosszú hétvégén
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Kézzel készült mini desszertcsodák kerültek a Gundel asztalára
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
