Magazin: Pálinkás lazacot kívánok!
Egy a világban kevés helyen alkalmazott technológiával készülő, igazi 21. századi hungarikum került piacra az elmúlt hetekben: hidegen füstölt lazacfilé pálinkaízesítéssel. A fejlesztés a Hering-Trade és a Rézangyal közös munkájának eredménye; Török Ferenc a Hering-Trade Kft. ügyvezető igazgatója az ötlet szabadalmaztatását sem tartja elképzelhetetlennek.
A tízdekás kiszerelésben kapható lazacszeletek kétféle, barrique törkölypálinka és barrique szilvapálinka ízzel kerülnek forgalomba.
A bükkfa forgácson füstölt lazac és a pálinka remek párosítás, különösen, ha minőségi alapanyagokból készülnek – erről a termék sajtóbemutatóján is megbizonyosodhattunk, ahol három ismert séf – Sipos András (Susu Bar and Restaurant), Bernát Dániel (Rézkakas) és Susánszky Ádám (Zing Burger) – készített az újdonsággal harmonizáló „körítéssel” remek fogásokat.
Kapcsolódó cikkeink
Lazacfarm épül Magyarországon
A régió első lazacfarmja valósulhat meg mintegy 8,4 milliárd forintból…
Tovább olvasom >Lazacfarmot alakítanak ki Zalaegerszegen
Csúcstechnológiával működő lazacfarmot alakít ki Zalaegerszegen a magyar tulajdonú Zalmon…
Tovább olvasom >Lazacfarmot alakítanak ki Zalaegerszegen
Csúcstechnológiával működő lazacfarmot alakít ki Zalaegerszegen a magyar tulajdonú Zalmon…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >