Magazin: Szakmai kirándulás a Garda-tóhoz
Az olasz parmezán, pármai sonka és balzsamecet készítésének kulisszatitkait is megismerheti az MVI és a Coninvest közös szervezésében indított szakmai kiránduláson a Garda-tóhoz, 2012. október 4–7. között.
A 3 napos olaszországi gasztronómiai túra során meglátogatunk több kiváló borászatot és pezsgőgyárat, illetve megismerkedünk helyi kulináris különlegességekkel.
A túra költsége utazással, félpanziós ellátással és 1 ebéddel, belépődíjakkal, kóstolással és idegenvezetéssel együtt 90 000 Ft (egyénileg kiutazóknak 80 000 Ft). A jelentkezések feldolgozása beérkezési sorrendben történik, maximum 50 főig.
J
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Az Innovációk napján átadásra kerültek az „Inno d’Or – Év Innovációja 2024” díjak
Idén negyedik alkalommal került megrendezésre a Trade magazin által 2021-ben…
Tovább olvasom >Rómába érkezett a Hungarian Food Business Program
Varsó és Bukarest után Róma városa adott otthont az Agrármarketing Centrum…
Tovább olvasom >Második borversenyt rendezte a Budapest Airport közel 300 magyar borral
Május 9-én került megrendezésre a Budapest Airport második borversenye, amely…
Tovább olvasom >