Magazin: Szakmai kirándu­lás a Garda-tóhoz

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 09. 04. 11:46

Az olasz parme­zán, pármai son­ka és bal­zsam­ecet készí­tésének kulisszatitkait is meg­ismerheti az MVI és a Coninvest közös szervezésében indított szakmai kiránduláson a Garda-tóhoz, 2012. október 4–7. között.

A 3 napos olaszországi gasztronómiai túra során meglátogatunk több kiváló borászatot és pezsgőgyárat, illetve megismerkedünk helyi kulináris különlegességekkel.

A túra költsége utazással, félpanziós ellátással és 1 ebéddel, belépődíjakkal, kóstolással és idegenvezetéssel együtt 90 000 Ft (egyénileg kiutazóknak 80 000 Ft). A jelentkezések feldolgozása beérkezési sorrendben történik, maximum 50 főig.

J

Kapcsolódó cikkeink