Magazin: Serpenyős csirketálak – a gyors, ám mégis egészséges étkezés nagykövetei
Felgyorsult világunkban egyre többen úgy érezhetjük, hogy nem elég a napi 24 óra. Dolgozunk, gyerekeket nevelünk, háztartást vezetünk, emellett pedig alig marad idő arra, hogy Éljünk. E szorított tempóban gyakran az egészségünkre figyelünk legkevésbé, és az ehhez szükséges vitamindús, tápláló, ám mégis ízletes táplálkozásra.
Ezen problémák enyhítésére kínál egy alternatívát a Taravis Baromfi- és Élelmiszeripari Kft. új, serpenyős termékeivel, melyek a 2014-ben bevezetett „A mi csirkénk” brand egyik termékcsaládjának tagjai.
A serpenyős csirketálak jelenleg négyféle ízesítésben kaphatóak egy vezető áruházláncban Magyarországon. Mindegyik friss csirkemellfilé és különféle hozzávalók, fűszerek hozzáadásával készül.
Az ERDÉSZ csirketál a karakteres ízeket kedvelők nagy kedvence, melyet friss csirkemájjal, szalonnával és gombával elegyítünk. A MEXIKÓI tál egy kissé pikánsabb, csípősebb ízvilág jegyeit hordozza, vörösbabbal, kukoricával és pritaminpaprikával gazdagítva. A HAWAI csirketál összetevője az elmaradhatatlan ananász, egy kis szalonnával megbolondítva, a GÖRÖG tál pedig az ínyencek favoritja, feltehetően az ecetes csemegeuborka és a kukorica adta kellemesen édes-savanyú jegyei miatt.
A mi csirkénk csirketálak nagy előnye, hogy egy serpenyőbe helyezve, nagyjából 2 dl víz hozzáadásával megpároljuk, és húsz perc alatt a családi asztalra varázsolhatjuk az egészséges, ízletes, tápláló vacsorát, egy tetszőleges köret kíséretében, és még a gyerekekkel való játékra, párunkra, vagy éppen kedvenc hobbinkra is marad időnk. A kezdő szakácsok számára is ideális választás lehet, hiszen minimális erőfeszítéssel, mégis egy szuper vacsorával vagy ebéddel kápráztathatják el szívük választottját.
Termékeinkkel, melyek osztatlan sikert arattak a kóstolók között, már márciusban, a Gourmet by SIRHA kiállításon megismerkedhettek az érdeklődők. A háromnapos rendezvényen több ezren fordultak meg standunknál, sokan pedig visszatérő vendégeink voltak a kóstolók folyamán.
A napjainkban egyre nagyobb szegmenset meghódító LOHAS életstílus követői számára is tökéletes e termékcsalád, hiszen amellett, hogy a tálak kizárólag eredetigazolt, nyomon követhető, húsliszt- és állatifehérje-mentes takarmányon nevelt, antibiotikum- és hozamfokozó-mentes, száz százalékig magyar baromfihúsból készülnek, egy olyan vállalatcsoporttól – név szerint a Gallus integrációtól – származnak, amely kiemelkedő figyelmet fordít a környezet és társadalom iránti elkötelezettségre, valamint fogyasztói elégedettségére. Megbízhatóságát számos tanúsítvány is alátámasztja, úgymint az IFS, BRC, HACCP vagy az ISO minőségirányítási szabvány.
A szakma is elismerte a vállalatcsoport tevékenységét, így 2013-ban és 2014-ben is sikerült elnyernie a Business Superbrands díjat. Felfelé ívelő, eddig töretlen sikerét a vállalatcsoport folyamatos innovációval, fejlesztésekkel, képzési programokkal, valamint a hivatásuk és a fogyasztók iránt egyaránt elkötelezett alkalmazottak foglalkoztatásával éri el, egy, a fenntarthatóságot személyes ügyének tekintő család irányítása alatt.
A tisztelt olvasónak így nem marad más hátra, mint beszerezni néhány serpenyős csirketálat A mi csirkénkből, elkészíteni azt, majd begyűjteni az elismerő, dicsérő szavakat.
Jó étvágyat kívánunk, és köszönjük, ha minket választ!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Visszafogott év után erős az ünnepi szezon
Az online vásárlók 74%-a, mintegy 3,1 millió fő készül az…
Tovább olvasom >Régiók harca: ezek a legnépszerűbb ételek a magyarok szerint
Mexikói ételekből az országos átlag ötszöröse fogy Debrecenben, míg Szeged…
Tovább olvasom >Vállalkozásra szabott csarnokok segítik a KKV-k fejlődését és növekedését
A RaktárAD belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező logisztikai fejlesztő új fejezetet…
Tovább olvasom >