Magazin: Serpenyős csirketálak – a gyors, ám mégis egészséges étkezés nagykövetei

Szerző: trademagazin Dátum: 2014. 06. 24. 12:37

Felgyorsult világunkban egyre többen úgy érezhetjük, hogy nem elég a napi 24 óra. Dolgozunk, gyerekeket nevelünk, háztartást vezetünk, emellett pedig alig marad idő arra, hogy Éljünk. E szorított tempóban gyakran az egészségünkre figyelünk legkevésbé, és az ehhez szükséges vitamindús, tápláló, ám mégis ízletes táplálkozásra.

csirke

Ezen problémák enyhítésére kínál egy alternatívát a Taravis Baromfi- és Élelmiszeripari Kft. új, serpenyős termékeivel, melyek a 2014-ben bevezetett „A mi csirkénk” brand egyik termékcsaládjának tagjai.

A serpenyős csirketálak jelenleg négyféle ízesítésben kaphatóak egy vezető áruházláncban Magyarországon. Mindegyik friss csirkemellfilé és különféle hozzávalók, fűszerek hozzáadásával készül.

Az ERDÉSZ csirketál a karakteres ízeket kedvelők nagy kedvence, melyet friss csirkemájjal, szalonnával és gombával elegyítünk. A MEXIKÓI tál egy kissé pikánsabb, csípősebb ízvilág jegyeit hordozza, vörösbabbal, kukoricával és pritaminpaprikával gazdagítva. A HAWAI csirketál összetevője az elmaradhatatlan ananász, egy kis szalonnával megbolondítva, a GÖRÖG tál pedig az ínyencek favoritja, feltehetően az ecetes csemegeuborka és a kukorica adta kellemesen édes-savanyú jegyei miatt.

A mi csirkénk csirketálak nagy előnye, hogy egy serpenyőbe helyezve, nagyjából 2 dl víz hozzáadásával megpároljuk, és húsz perc alatt a családi asztalra varázsolhatjuk az egészséges, ízletes, tápláló vacsorát, egy tetszőleges köret kíséretében, és még a gyerekekkel való játékra, párunkra, vagy éppen kedvenc hobbinkra is marad időnk. A kezdő szakácsok számára is ideális választás lehet, hiszen minimális erőfeszítéssel, mégis egy szuper vacsorával vagy ebéddel kápráztathatják el szívük választottját.

Termékeinkkel, melyek osztatlan sikert arattak a kóstolók között, már márciusban, a Gourmet by SIRHA kiállításon megismerkedhettek az érdeklődők. A háromnapos rendezvényen több ezren fordultak meg standunknál, sokan pedig visszatérő vendégeink voltak a kóstolók folyamán.

A napjainkban egyre nagyobb szegmenset meghódító LOHAS életstílus követői számára is tökéletes e termékcsalád, hiszen amellett, hogy a tálak kizárólag eredetigazolt, nyomon követhető, húsliszt- és állatifehérje-mentes takarmányon nevelt, antibiotikum- és hozamfokozó-mentes, száz százalékig magyar baromfihúsból készülnek, egy olyan vállalatcsoporttól – név szerint a Gallus integrációtól – származnak, amely kiemelkedő figyelmet fordít a környezet és társadalom iránti elkötelezettségre, valamint fogyasztói elégedettségére. Megbízhatóságát számos tanúsítvány is alátámasztja, úgymint az IFS, BRC, HACCP vagy az ISO minőségirányítási szabvány.

A szakma is elismerte a vállalatcsoport tevékenységét, így 2013-ban és 2014-ben is sikerült elnyernie a Business Superbrands díjat. Felfelé ívelő, eddig töretlen sikerét a vállalatcsoport folyamatos innovációval, fejlesztésekkel, képzési programokkal, valamint a hivatásuk és a fogyasztók iránt egyaránt elkötelezett alkalmazottak foglalkoztatásával éri el, egy, a fenntarthatóságot személyes ügyének tekintő család irányítása alatt.

A tisztelt olvasónak így nem marad más hátra, mint beszerezni néhány serpenyős csirketálat A mi csirkénkből, elkészíteni azt, majd begyűjteni az elismerő, dicsérő szavakat.

Jó étvágyat kívánunk, és köszönjük, ha minket választ!

Kapcsolódó cikkeink