Magazin: Jönnek a vörösök
A floridai Duda Farm Fresh Foods cég kutatói kifejlesztették a szárzeller vörös színű változatát, amit egy orlandói szakkiállításon mutattak be nemrégiben. A zöld zellerénél enyhébb ízű zöldség szemnek és ízlelőbimbónak is új élményt jelent, tipikusan olyan termék, amelyet nagy valószínűséggel rövid időn belül viszontláthatunk a kreatívabb szakácsok konyháján. A vörös zeller állítólag ugyanannyira ropogós és friss ízű, mint az egyébként Európából az újvilágba került zöld fajta.
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
Már nevezhetnek a borászatok a 41. Országos Borversenyre
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) az idei évben 41. alkalommal…
Tovább olvasom >Michelin-szerű ételek a katonai hátizsákból – A nap videója
Chuck George séf katonai fejadagokat tálal úgy, mintha Michelin-csillagos étterek…
Tovább olvasom >