Love Beer Napot szervezett a HEINEKEN

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 05. 11. 10:15

A budapesti romkocsmanegyed egyik ikonikus helyszínén, a Fogas házban tartott tematikus napot a HEINEKEN Hungária. Az eseményen a friss innovációk mellett a sörkészítés praktikáival is megismerkedhettek a média képviselői.

Heineken_LoveBeer 02

Csapatversennyel, gasztronómiai kalandokkal, sörkvízzel, vakteszttel várta májusi eseményén a média képviselőit a HEINEKEN Hungária. Az eseményen az újságírók előtt feltárták a tökéletes csapolás titkait és bemutatták a sör útját a kalásztól a korsóig. A Love Beer Napon mutatkoztak be a vállalat új termékei, termékcsoportjai.

A HEINEKEN Hungária idei innovációit a fogyasztói igények ihlették. A Soproni, a nagy sörgyártók közül egyedüliként, idén egy új, felsőerjesztésű variánssal jelentkezik, az APA után most egy IPA sörkülönlegességet vezetnek be a piacra. A Soproni Óvatos Duhaj IPA a különleges gyártási technológiának és a készítéskor felhasznált Citra és Cascade komlóknak köszönhető.

Az import sörkülönlegességek kedvelői számára 2017-től a HEINEKEN csokorba gyűjti a legkiválóbb prémium import söröket, „Beers of Europe” néven. A csokor a már megszokott és méltán népszerű Edelweiss és Krusovice sörök mellett két vadonatúj márkát is tartalmaz: belga apátsági Affligem sört és egy különleges, meggyes lambic sört, a Mort Subite-et.

A Gösser NaturZitrone radlerek új ízekkel egészülnek ki, a meglévő citromos mellé elérhető lesz a grapefruit és a bitter lemon ízesítés is. Új, meggy-citrom variánssal egészül ki a Soproni Radler család is.

2017 méltán nevezhető a HEINEKEN Hungária esetében az innováció évének, hiszen most először a Heineken márka is egy példa nélküli újdonsággal érkezik, az alkoholmentes Heineken 0,0-val. Sörfőző mestereik a nulláról indulva évekig kutattak, kísérleteztek és kóstoltak, míg végül megalkották ezt az egyedülálló receptúrát: dupla főzés, frissítő, gyümölcsös íz jegyek és a lágy maláta aromájának tökéletes egyensúlyát, alkoholmentes változatban.

Kapcsolódó cikkeink