Liptai Claudia által dedikált csokik a boltokban

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2017. 10. 05. 11:20

A legtöbb ember számára nem kérdés: a csoki a világ legjobb édessége! Így van ezzel Liptai Claudia is, aki immáron másodszor látogatott el a Milka gyárba. A műsorvezetőt olyannyira magával ragadta a finomságok készítésének hangulata, hogy ő maga is beállt a gyártósorok mögé és 100 tábla Milka Waves csokoládét el is látott aláírásával, amelyek hamarosan a boltok polcaira kerülnek a szerencsés megtalálókra várva.

„A klasszikus alpesi csokit kóstolva, a mai napig úgy érzem, egy pillanatra visszarepülök az időben, megelevenednek a gyerekkori emlékeim, akár egy rajzfilmben. De igazi rajongóként, mindig izgalommal várom az új ízek megjelenését.”

A gyárlátogatás során nemcsak Liptai Claudia csoki szeretetére, de a márka új termékének titkaira is fény derült. A különleges formákkal és játékos ízekkel hódító édesség kétféle csokoládéból áll össze és roppanós golyókkal van megszórva. A termék különlegessége az is, hogy a hazai gyártósorról jut majd el minden európai fogyasztóhoz. Ez évi több ezer tonnányi tábla csokoládét jelent amelyeket, ha egymás mellé tennénk, akár Székesfehérvártól a Mount Everest lábáig is elérnének a Milka Waves hullámai.
„Már gyerekkoromban is igencsak édesszájú voltam, így amikor csak lehetetett arra kértem anyukámat, hogy egy tábla alpesi csokival kedveskedjen nekem. A rajongásom odáig fajult, hogy gyűjteni kezdtem a csokipapírokat és a márka lila színére festettem a szobámat” – nosztalgiázott Liptai Claudia.

„Mindig nagy élmény számomra belesni a készítés kulisszái mögé, teljesen magával ragad az itteni hangulat. A cukrászat már jó ideje elragadta a szívemet, ezt a játékosan hullámos formát látva pedig újra kedvem támad kísérletezni a csokoládéval”– vallott színt a műsorvezető, akinek a szignója 100 tábla édesség csomagolására került rá.

A Claudia által dedikált csokoládék hamarosan az ország különböző pontjaira kerülnek, így bármely szerencsés édességrajongó hozzájuthat az egyedi darabokhoz.

Címkék: , ,

Kapcsolódó cikkeink