Lazac és rizs – A nap képe
A kétezer éves japán rizslabda, az onigiri (ejtsd onyigiri) valójában legtöbbször nem is labda formájú, sokféleképpen ízesítik – nem magyarázzuk hosszan, hiszen nem is gasztronómiai érdekességként mutatjuk meg. Inkább azért, mert a japánok, mint minden tradicionális ételük lekészítését, az onigiriét is igyekeznek a tökéjre fejleszteni; ennek 21. századi folyománya az Onigiri Gekijō, ami onigiri színházat jelent – séfek és food stylistok művészkednek a közösségi platformokon.
Mi most a rizzsel, lazaccal és nori-lappal dolgozó Yujia Hu popkultúra-ihlette „műveiből” mutatunk néhányat.
Kapcsolódó cikkeink
Önáltató sörisszák – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Import kerti grillsütő Mordorból – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Sárgaréz só- és borsőrlők – A nap képe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
K&H: decemberi SZÉP kártya toplista: idén trendforduló várható?
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >December 23. után is lehet bubizni a fővárosban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Rómában fizetős lesz a Trevi-kút február elsejétől
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
