Látogatás a Coninvest új központjában
Meghirdetett szakmai program keretében látogatott nyár közepén az ipartestület tagjainak egy csoportja a nemrégiben új, sóskúti telephelyére költözött Coninvesthez. A cég alapító-tulajdonosa, Kertész Mirjam vezette végig a vendégeket az újonnan épült modern, többszintes központ bemutatótermein, szervizén és raktárain.
A cikk a Trade magazin 2024/8-9. lapszámában olvasható.
A Coninvest ipari konyhák, nagykonyhák, éttermek és szállodák konyháinak megtervezésében és felszerelésében működött már partnerként együtt az MVI jó néhány tagjával.
A program során a résztvevők megismerkedhettek néhány új trenddel, a nagy gyártók konyhatechnológiai újításaival, majd remek olasz sonkákat, sajtokat, proseccót kóstoltak.
A Coninvestnél alapelv, hogy mindig próbálják a gépeket javítani, még akkor is, ha nem a saját termékükről van szó, ám van olyan eset, amikor a javítás nem opció, vagy mert túl lassú és drága a régi alkatrész beszerzése. Ugyanakkor az alapvető eszközök kiesése lebéníthat egy konyhaüzemet: a következő befoglalt telt házra akár órákon vagy napokon belül a gépet helyettesíteni kell, a konyhának működnie kell. Ezért a cég új logisztikai szolgáltatásként létrehozta a Coninvest Marketet – a darabos géphelyettesítési iparágat külföldön „replacement business”-nek hívják. //
Kapcsolódó cikkeink
A Magyar Vendéglátók Ipartastülete üdvözli az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos döntését
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) üdvözli az NGM felszolgálási díjjal…
Tovább olvasom >Borravaló vagy szervizdíj
Gyakran nagy bizonytalanság övezi a témát: a mára szinte mindenhol alkalmazott…
Tovább olvasom >A legendás étteremkalauz visszatér Magyarországra!
Világszerte elismert szereplővel gazdagodik a magyar gasztronómiai élet. A francia…
Tovább olvasom >További cikkeink
A csodálatos mandarin – A nap videója
Yoshihiro Okada „műveit” már ismerik olvasóink: néhány vágást ejt mandarinok héján,…
Tovább olvasom >Mit meg nem tesznek a frissességért! – A nap képe
A skandináv országokban kultusza van a friss élelmiszereknek – íme…
Tovább olvasom >