Látod? Nem látod? Na látod!
Aki látott már amerikai krimit, az biztosan tudja az országról, hogy minimum a rendőrei imádják a fánkot! Nos, nemcsak a rendőrök – a legtöbb amerikai szeret fánkot reggelizni. Erre az igényre aztán óriásláncok és független kis üzletek egyaránt épülnek. Az utóbbiak közé tartozik a chicagói The Doughnut Vault, amelynek tulajdonosa nemcsak remek cukrász, de marketingesnek is ügyes. Koncepciója. legalábbis egy 21. századi nagyvárosban, több mint eredeti. Reggelente süt 600 darab fánkot, 8.30-kor kinyit, és ha elfogyott az aznapi adag, bezár – néha 9.30-kor. Állítólag szó sincs valamiféle mesterséges hiány keltéséről; Chicagóban könnyű jó fánkhoz jutni, de mégiscsak jó érzés, hogy a miénkhez nem annyira! Ha pedig ebből még jól meg is lehet élni, legyen a nap fennmaradó része az okos cukrászé.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Óriási eredmény: minden korábbinál több Michelin-elismerés a hazai éttermeknek és szállodáknak
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Észszerűbb díjazást sürget az MVI
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Magyarországon 13 szálláshely kapott Michelin Kulcs elismerést
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >