Látod? Nem látod? Na látod!
Aki látott már amerikai krimit, az biztosan tudja az országról, hogy minimum a rendőrei imádják a fánkot! Nos, nemcsak a rendőrök – a legtöbb amerikai szeret fánkot reggelizni. Erre az igényre aztán óriásláncok és független kis üzletek egyaránt épülnek. Az utóbbiak közé tartozik a chicagói The Doughnut Vault, amelynek tulajdonosa nemcsak remek cukrász, de marketingesnek is ügyes. Koncepciója. legalábbis egy 21. századi nagyvárosban, több mint eredeti. Reggelente süt 600 darab fánkot, 8.30-kor kinyit, és ha elfogyott az aznapi adag, bezár – néha 9.30-kor. Állítólag szó sincs valamiféle mesterséges hiány keltéséről; Chicagóban könnyű jó fánkhoz jutni, de mégiscsak jó érzés, hogy a miénkhez nem annyira! Ha pedig ebből még jól meg is lehet élni, legyen a nap fennmaradó része az okos cukrászé.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Ízvarázslás
A Nendo dizájnstúdió olyan poharat készített Japán legrégebbi sörmárkája, a…
Tovább olvasom >Sör felsőfokon
A BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar magyar sörkultúráról szóló…
Tovább olvasom >Hóna alatt konyhapultjával… – A nap videója
Íme egy profi eszköz főzni tudók kempingezéséhez: a ComplEAT a…
Tovább olvasom >